Blijf fit tijdens en na je zwangerschap

Blijf fit tijdens en na je zwangerschap

ZwangerFit en MamaFit in Amersfoort

arrow-down

ZwangerFit en MamaFit bij De Fysioclub in Amersfoort: Blijf fit tijdens en na je zwangerschap

Ben je op zoek naar een manier om actief en fit te blijven tijdens je zwangerschap? Of wil je na je bevalling je conditie weer opbouwen? Bij de Fysioclub in Amersfoort bieden we speciale programma’s aan voor zwangere vrouwen en kersverse moeders, genaamd ZwangerFit en MamaFit.

ZwangerFit is een uniek programma dat speciaal is ontworpen om fit en gezond te blijven tijdens je zwangerschap. Onze ervaren fysiotherapeuten begeleiden je bij het uitvoeren van veilige en effectieve oefeningen die aangepast zijn aan jouw individuele behoeften en je groeiende buik. Deze oefeningen verbeteren niet alleen je conditie, maar ook je spierkracht en mobiliteit, wat je kan helpen tijdens je zwangerschap en bevalling.

Na je bevalling wil je wellicht je oude conditie weer terugkrijgen en je spieren versterken. Ons MamaFit-programma is speciaal ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het herstel na de bevalling. Samen met andere moeders kun je werken aan het versterken van je core, het verbeteren van je houding en het opbouwen van je uithoudingsvermogen. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van postpartumtraining en zullen ervoor zorgen dat je op een veilige en verantwoorde manier actief kunt zijn.

Bij de Fysioclub begrijpen we dat elke zwangerschap en bevalling uniek is. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en individuele aandacht tijdens de lessen ZwangerFit en MamaFit. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van zwangerschap, postpartum en sportbegeleiding. Ze zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om op een gezonde manier in beweging te blijven.

Onze locatie in Amersfoort is goed bereikbaar en beschikt over moderne faciliteiten, zodat je in een prettige omgeving kunt trainen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met sporten, ons ZwangerFit en MamaFit-programma is geschikt voor alle niveaus.

Blijf actief en fit tijdens je zwangerschap en daarna met ZwangerFit en MamaFit bij de Fysioclub in Amersfoort. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze programma’s en om je aan te melden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen tijdens deze bijzondere fase in je leven.

Lestijden

  • Dinsdag 19:15 uur – 20:15 uur – ZwangerFit – Locatie Databankweg 2A Amersfoort
  • Dinsdag 20:15 uur – 21:15 uur – MamaFit – Locatie Databankweg 2A Amersfoort
  • Donderdag 20:30 uur – 21:30 uur – MamaFit – Locatie Stevinstraat 1 Amersfoort

 

 

 

E-book Fit de zwangerschap door

E-book Fit de zwangerschap door

Svenja vertelt je graag meer over ZwangerFit en MamaFit

Svenja vertelt je graag meer over ZwangerFit en MamaFit