Ergotherapie bij De Fysioclub

Ergotherapie bij De Fysioclub

Ontdek ergotherapie bij De Fysioclub

arrow-down

Wat is ergotherapie

Ergotherapie is een paramedisch beroep dat op een therapeutische manier gebruikt maakt van alle betekenisvolle activiteiten om fysieke, mentale en emotionele aandoeningen te behandelen die van invloed zijn op jouw dagelijkse handelingen. Een ergotherapeut beoefent therapeutische technieken om het vermogen om dagelijkse handelingen uit te voeren te verbeteren, te rehabiliteren of te behouden.

Ergotherapie verschilt van andere beroepen in de gezondheidszorg zoals fysiotherapie of verpleging omdat het zich richt op de behandeling van het hele individu in plaats van het behandelen van een bepaalde verwonding, aandoening of beperking.

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

arrow-left
arrow-right

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan