Clubsupport

Als je kampt met een (sport-)blessure wil je graag snel en deskundig advies. Maak een afspraak bij een van onze locaties. Keuze uit: Amersfoort, Deurne, Doetinchem, Geldrop, Gemert, Helmond, Mierlo en Nederweert.

Clubsupport
arrow-down

Clubsupport van De Fysioclub

Als je kampt met een (sport-)blessure wil je graag snel en deskundig advies. Dat kan via Clubsupport 7 dagen/week bij De Fysioclub, ook in het weekend dus. Wil je een afspraak inplannen? Klik dan op de betreffende button hierboven. Waarbij de locaties Amersfoort en Doetinchem onder MTC De Fysioclub vallen en de locaties Deurne, Geldrop, Gemert, Helmond, Mierlo en Nederweert onder JVDI De Fysioclub vallen.

Ben jij geïnteresseerd in wat De Fysioclub voor jouw vereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je om je te informeren over de mogelijkheden van zorg en begeleiding bij jouw vereniging. Hierboven vind je ook een overzicht van alle clubs die al aangesloten zijn bij De Fysioclub.

– Clubsupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op scholing, preventie, blessure begeleiding en behandeling.
– Clubsupport is de sportmedische vertaling van ervaring die is opgedaan vanuit topsport. Ervaring van (para)medici en behandelaars vanuit de (sport)praktijk, veelal op het hoogste niveau.
– Dit team staat direct klaar met directe korte lijnen met specialisten en overige behandelaars.
– Clubsupport is de oplossing voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures.