Over De Fysioclub

De Fysioclub helpt leden al sinds 2001 beter te worden en gezond te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, weer beter worden of meer balans in je leven. Interesse? Start dan nu met een gratis fitheidcheck. Of je eerst wilt ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen…Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. De Fysioclub is jouw persoonlijke coach.

Over De Fysioclub
arrow-down

Voeding
Voeding

Wat is gezonde voeding bij De Fysioclub? Voeding is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid. Gezond eten vormt, samen met voldoende beweging de basis voor een gezond gewicht.

Mindset
Mindset

Wanneer je sportief of in het dagelijks leven goed wil presteren is een positieve mindset onmisbaar. We helpen je graag je positieve mindset beter te leren kennen. Kansen te grijpen en problemen om te buigen in oplossingen.

Beweging
Beweging

Om te bepalen of je voldoende beweegt gelden er in Nederland een aantal algemene beweegnormen. Deze normen gebruiken we ook binnen De Fysioclub. We vertellen je er graag meer over en nodigen je graag uit om aan te sluiten.

Balans
Balans

In de huidige samenleving wordt er veel van je gevraagd. Je hebt een drukke baan, een gezin en je wilt ook graag aan sport doen. Een goede balans is dan erg belangrijk.

Contact

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

Peggy

Ik ben bij JVDI De Fysioclub terecht gekomen met een blessure aan mijn schouder/arm. Daar ben ik zo goed begeleid dat ik weer naar handboogschieten kan gaan. Om ervoor te zorgen dat ik dit kan blijven doen volg ik nu twee keer in de week ‘Gezond blijven’ therapie. Fysiotherapie onder begeleiding waardoor ik nu lichamelijk nog beter in mijn vel zit. Daar waar ik lichamelijk mijn focus op wil leggen, worden de oefeningen op aangepast. Een echte aanrader. Omdat ze bij JVDI o.a. ook een leefstijlcoach hebben, heb ik me daarvoor aangemeld. Ik was al wat afgevallen maar met nog meer handvaten kan ik het nu ook volhouden. Eten blijft toch wel een dingetje😉. En ik hoef er niet echt alles voor te laten staan omdat ik nu weet hoe ik het in balans kan houden. Ik ben zeer blij met de begeleiding die ik nu krijg. Ze zijn open, eerlijk en vriendelijk en denken met je mee om een oplossing/verbetering te behalen. Er is een goede samenwerking tussen de therapeuten en de lijntjes zijn kort. Je hebt één vaste begeleider maar je kan ook bij de anderen terecht als je hulp nodig hebt. Zeer professioneel.

Peggy

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fitter, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fitter, gezondere, slankere leefstijl

De Fysioclub is jouw partner voor fitness, leefstijl, voeding en therapie

Al sinds 2001 is het bekend dat De Fysioclub mensen helpt op het gebied van therapie, fitness en leefstijl. De Fysioclub heeft hiervoor een unieke aanpak ontwikkeld, die haar leden helpt beter te worden en gezond te blijven. We doen het op manier die werkt en waar jij je prettig bij voelt. Het is een gedachtegang, een manier van leven. MTC De Fysioclub en JVDI De Fysioclub hebben al jaren de krachten gebundeld. Zij werken intensief samen, delen
kennis, ervaring en know-how. Daar worden we allemaal beter van.