Boost de Vitaliteit op de Werkplek: Innovatieve Projecten voor Bedrijfsgezondheid

Boost de Vitaliteit op de Werkplek: Innovatieve Projecten voor Bedrijfsgezondheid

Ontdek de Sleutel tot Productieve Teams en Gedreven Medewerkers

arrow-down

De Fysioclub: Dé start voor een vitaal bedrijf

Een gezonde organisatie door vitale medewerkers

Een gezonde organisatie zijn en blijven, wie wil dat niet? Steeds meer organisaties dragen bij aan zowel lichamelijke als geestelijke balans van hun medewerkers oftewel vitaliteit. Vitale medewerkers zijn onder andere productiever, gelukkiger en gezonder dan hun minder vitale collega’s. En dat zorgt ervoor dat ze beter presteren, minder ziek zijn en hoger in hun motivatie zitten. Om die reden geloven wij in investeren in vitaliteit. Daar profiteert de medewerker maar ook de organisatie van.

Wij organiseren inspirerende op maat gemaakte activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers. Denk daarbij aan interactieve workshops, lezingen, sportsessies, gezonde lunches en adviezen over het voedingsaanbod.

Wij geloven dat vitaliteit gezien en ervaren moet worden op de werkvloer. En er gaat dan niets boven praktische, laagdrempelige activiteiten. Op deze manier worden medewerkers in staat gesteld om concreet en direct te kunnen werken aan het vergroten van hun vitaliteit. Zo laten we het onderwerp écht leven binnen de organisatie. Dit kan door middel van eenmalige activiteiten of  events, maar ook door middel van langer lopende projecten waarbij daadwerkelijke gedragsverandering ten doel staat. Daarnaast bieden we individuele coaching trajecten.

Gaat het een keer niet zoals gewenst? Dreigt een medewerker uit te vallen door fysieke of geestelijke klachten? Dan zijn wij er ook! Wij bieden vanuit onze diverse locaties directe ondersteuning bij uitval door inzet van o.a. fysiotherapie, leefstijlcoaching en psychologie.  Korte lijnen, snelle doelgerichte begeleiding zowel dicht bij het werk als dicht bij huis. Hierdoor wordt de medewerker zo min mogelijk belast en kan zo snel als mogelijk weer vitaal aan de slag.

We vertellen je hier graag meer over. Onze projectmanager vitaliteit Anouska Van der Zee staat klaar om met jouw organisatie samen te werken en je te helpen een gezonde en vitale werkomgeving te creëren. Neem vandaag nog contact met op via anouska.vanderzee@fysioclub.nl en ontdek hoe De Fysioclub jouw organisatie kan ondersteunen op weg naar een gezondere toekomst

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan