Fysiotherapie bij De Fysioclub Nederweert: Herstel en Pijnverlichting

Fysiotherapie bij De Fysioclub Nederweert: Herstel en Pijnverlichting

Ons Toegewijde Team bij De Fysioclub Nederweert

arrow-down

Specialisaties fysiotherapie Nederweert

JVDI De Fysioclub in Nederweert beschikt over een uitgebreid team van fysiotherapeuten en ergotherapeuten met verschillende specialisaties. Uiteraard helpen we bij de meest voorkomende klachten, zoals pijn of een beperking in gewrichten, knie-, schouder-, nek- of rugklachten. Maar we zijn ook gespecialiseerd in andere vormen van fysiotherapie zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie en shockwave therapie, oedeem therapie, oncologie fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en geriatriefysiotherapie.
Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld weten welke behandelaar in Nederweert het best aansluit op jouw specifieke klacht, neem gerust contact op via het contactformulier of bel ons op 085-7821616.

Team Nederweert: Fysiotherapie, Ergotherapie, Fitness en Leefstijl

Linda Bloemers
Linda Bloemers

Fysiotherapeut, Msc. Bewegingswetenschapper, Sportfysiotherapeut, Orthopedische revalidatie therapeut

Jacques Hendriks
Jacques Hendriks

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Parkinson therapeut, Neurorevalidatie fysiotherapeut, Vallen Verleden Tijd trainer

Janou Suntjens
Janou Suntjens

Fysiotherapeut, Neurorevalidatie therapeut, Parkinson therapeut, Shockwave therapeut

Nicole Greyn
Nicole Greyn

Fysiotherapeut, MSc. Sportfysiotherapie, Orthopedische revalidatie therapeut, Leefstijlcoach | GLI

Nathalie Meurkens
Nathalie Meurkens

Fysiotherapeut, Oedeem therapeut, Bekkenfysiotherapeut, Oncologie fysiotherapeut

Nik Rutten
Nik Rutten

Fysiotherapeut i.o. Fitnesstrainer A+B, Beweegdeskundige Reuma

Tom Hendriks
Tom Hendriks

Fysiotherapeut, Fitnesstrainer A+B

Petra van Hoef
Petra van Hoef

Fysiotherapeut, Longrevalidatie therapeut, MS therapeut

Irma Steijvers
Irma Steijvers

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Longrevalidatie therapeut, Claudicatio/ looptrainer, Draaiduizeligheid therapeut

Femke van Bussel - Blijlevens
Femke van Bussel - Blijlevens

Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Draaiduizeligheid therapeut, Dry needling therapeut, Kwaliteitsmedewerker

Eline Bergshoeff
Eline Bergshoeff

Leefstijlcoach

Nancy van Doren
Nancy van Doren

Secretaresse

Tim Warmerdam
Tim Warmerdam

Fysiotherapeut i.o., Fitnesstrainer

Contact

Openingstijden:

Maandag: 08:00 – 21:00
Dinsdag: 08:00 – 21:00
Woensdag: 08:00 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 09:00 – 11:30
Zondag: Gesloten

085-782 16 16
jvdi@fysioclub.nl

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal wordt uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Jospeh

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Jospeh

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

Peggy

Ik ben bij JVDI De Fysioclub terecht gekomen met een blessure aan mijn schouder/arm. Daar ben ik zo goed begeleid dat ik weer naar handboogschieten kan gaan. Om ervoor te zorgen dat ik dit kan blijven doen volg ik nu twee keer in de week ‘Gezond blijven’ therapie. Fysiotherapie onder begeleiding waardoor ik nu lichamelijk nog beter in mijn vel zit. Daar waar ik lichamelijk mijn focus op wil leggen, worden de oefeningen op aangepast. Een echte aanrader. Omdat ze bij JVDI o.a. ook een leefstijlcoach hebben, heb ik me daarvoor aangemeld. Ik was al wat afgevallen maar met nog meer handvaten kan ik het nu ook volhouden. Eten blijft toch wel een dingetje😉. En ik hoef er niet echt alles voor te laten staan omdat ik nu weet hoe ik het in balans kan houden. Ik ben zeer blij met de begeleiding die ik nu krijg. Ze zijn open, eerlijk en vriendelijk en denken met je mee om een oplossing/verbetering te behalen. Er is een goede samenwerking tussen de therapeuten en de lijntjes zijn kort. Je hebt één vaste begeleider maar je kan ook bij de anderen terecht als je hulp nodig hebt. Zeer professioneel.

Peggy

arrow-left
arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl