Gezond Blijven

Gezond Blijven

Ontdek het fitness en leefstijl aanbod van De Fysioclub

arrow-down

Gezond blijven bij De Fysioclub

Fitness
Fitness

Voor het aanbod fitness bieden wij verschillende abonnementsvormen, altijd met persoonlijke begeleiding en een gratis fitheidcheck.

Leefstijl
Leefstijl

De Fysioclub kan je op verschillende manieren helpen met het langdurig verbeteren van je leefstijl. Er zijn diverse programma’s waarbij aandacht is voor voeding, beweging, mindset en balans. Naast reguliere leefstijl begeleiding bieden we ook de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) aan welke wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Wat onze klanten zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Leefstijlcheck!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van beter worden tot gezond blijven bij De Fysioclub

Het is het belangrijkste wat je hebt, je gezondheid. Daarom helpen we je graag gezond te
blijven. Zodat je fit bent, lekker in je vel zit en goed functioneert. Om jouw gezondheid en
fitheid te vergroten, hebben we een aanpak ontwikkeld die zich richt op vier kerngebieden:
beweging, voeding, mindset en balans. Onze leefstijlcoaches en trainers gaan je helpen
gezond te blijven en je dagelijkse prestaties te optimaliseren. We hebben er verschillende
abonnementen fitness en leefstijlmodules voor ontwikkeld.

Maak kennis met de Fysioclub

Maak kennis met de Fysioclub