Gratis Leefstijlcheck

Gratis Leefstijlcheck

Maak kennis met De Fysioclub

arrow-down

Nu aanvragen: gratis leefstijlcheck

De makkelijkste manier om te starten met fitness en leefstijl.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen?

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right

Gratis advies
Gratis advies

Onze leefstijlcheck is geheel gratis. Wij zullen jou uitgebreid advies en tips geven op het gebied van beweging, voeding, mindset en balans.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de leefstijlcheck toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis leefstijlcheck helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis leefstijlcheck adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw gratis leefstijlcheck

Stap 1
Klik hieronder op ‘1e stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

Stap 2
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking

Stap 3
Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuis voelt bij De Fysioclub

1e Stap
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Maak kennis met fitness en leefstijl bij De Fysioclub

Maak kennis met fitness en leefstijl bij De Fysioclub