Optimale Gezondheid Bereiken met Medische Fitness bij De Fysioclub

Optimale Gezondheid Bereiken met Medische Fitness bij De Fysioclub

Professionele Medische Fitness Programma’s op Maat

arrow-down

Gezond blijven bij De Fysioclub

Bij De Fysioclub geloven we niet alleen in het herstellen van gezondheid, maar ook in het actief bijdragen aan het behoud ervan. Onze benadering, gebaseerd op drie pijlers – Therapie, Fitness en Leefstijl, is ontworpen om jou te helpen niet alleen beter te worden, maar vooral gezond te blijven.

Gezond blijven met Medische Fitness:

Bij De Fysioclub begrijpen we dat gezondheid meer is dan alleen de afwezigheid van klachten. Daarom hebben we ons onderscheiden met drie essentiële pijlers: Therapie om te herstellen, Fitness om te versterken en Leefstijl om te behouden. Bij Medische Fitness draait het niet alleen om bewegen, maar om bewegen op een doordachte en medisch verantwoorde manier.

De Meerwaarde van Medisch Fitness:

Medische Fitness is een waardevol onderdeel van gezond blijven. In tegenstelling tot reguliere fitness in traditionele sportscholen, zetten wij fysiotherapeuten in als coaches. Waarom? Omdat jouw gezondheid onze prioriteit is. Onze fysiotherapeuten begrijpen het menselijk lichaam tot in detail en kunnen daarom een persoonlijk en veilig trainingsprogramma voor je opstellen.

Uitgebreide Intake voor Persoonlijke Doelen:

Bij De Fysioclub begint Medische Fitness niet zomaar met een willekeurige workout. Nee, het begint met een grondige intake. We bespreken samen jouw doelen, analyseren je lichaamssamenstelling (denk aan lengte, gewicht, BMI, vetpercentage) en bepalen op basis daarvan een plan op maat.

Coaching door Fysiotherapeuten in Kleine Groepen:

Bij ons sta je er niet alleen voor. Onze Medische Fitness-sessies worden geleid door fysiotherapeuten, waardoor je altijd kunt rekenen op deskundige begeleiding. We geloven in small group training, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. En ja, het is altijd op afspraak, zodat je verzekerd bent van een optimale begeleiding.

Leefstijlcoaches en Vaste Evaluatiemomenten:

Een gesprek met een van onze leefstijlcoaches is een standaard onderdeel van de intake. We willen niet alleen weten hoe je fysiek vooruitgang boekt, maar ook hoe we jouw levensstijl kunnen optimaliseren. Vaste evaluatiemomenten zorgen ervoor dat we jouw voortgang monitoren en het programma indien nodig aanpassen.

Mywellness van Technogym:

Bij De Fysioclub werken we met Mywellness van Technogym, een geavanceerd systeem dat jouw fitnesservaring naar een hoger niveau tilt. Via een app krijg je toegang tot jouw persoonlijke trainingsprogramma, voortgangsrapportages en zelfs de mogelijkheid om thuis verder te trainen. Het draait om jouw gemak en resultaten.

Professioneel Team voor Veilige Resultaten:

Ons team van professionals staat klaar om samen met jou jouw fitnessdoelen te behalen. Of het nu gaat om herstel na een blessure, het versterken van spieren of simpelweg om fit te blijven, wij bieden een veilige omgeving waarin jij kunt werken aan een gezondere versie van jezelf.

Bij De Fysioclub gaat het verder dan alleen fitness; het gaat om jouw totale welzijn. Neem de eerste stap naar een gezonder leven en ontdek de voordelen van Medische Fitness bij De Fysioclub. Jouw gezondheid verdient de beste zorg!

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan