Clubsupport De Fysioclub

Bij De Fysioclub bieden wij Clubsupport aan. Dit is een service waarbij onze specialisten jou helpen op het gebied van sportbegeleiding en sportrevalidatie. Zij hebben jarenlange ervaring in de topsport en kunnen jou met hun kennis goed van dienst zijn. Zo kunnen ze een sportteam begeleiden maar ook van waarde zijn bij blessures.

De vier pijlers van Clubsupport

Clubsupport is er voor alle mensen die met regelmaat sporten of bewegen. Clubsupport zorgt ervoor dat de gezondheidseffecten hiervan zo groot mogelijk zijn.

  • Clubsupport draagt bij aan een planmatige en gestructureerde aanpak van de sportmedische zorg en richt zich op scholing, preventie, blessurebegeleiding en behandeling;
  • Clubsupport is de sportmedische vertaling van ervaring die is opgedaan vanuit topsport. Ervaring van (para)medici en behandelaars vanuit de (sport)praktijk, veelal op het hoogste niveau;
  • Clubsupport staat direct klaar door middel van korte lijnen met specialisten en overige behandelaars;
  • Clubsupport is de oplossing voor snelle diagnostiek, advies, behandeling en bemiddeling bij sportblessures.

Scholing als belangrijkste pijler

Om de gezondheidseffecten van sporten en bewegen zo groot mogelijk te laten zijn, is scholing erg belangrijk. Om deze reden staat goede scholing bij Clubsupport voorop. Vanuit de topsport, amateursport en breedtesport verzorgen wij workshops en lezingen. Wij versturen relevante nieuwsbrieven en voorzien trainers en coaches van informatie.

Hierbij praten wij over de belastbaarheid van een sporter, welke risico’s er zijn in de sport en hoe blessures kunnen worden voorkomen. Vervolgens bieden wij sport specifieke preventieve programma’s aan die antwoord geven op deze vragen. De programma’s zijn een aanvulling op de reguliere training of kunnen ter voorbereiding van het seizoen worden gegeven.

Door middel van de programma’s worden blessures voorkomen en/of op de best mogelijke manier behandeld. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen jou om zo snel mogelijk weer terug te keren op het veld of in de sporthal. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan even contact met ons op via het onderstaand contactformulier.

Clubsupport MTC De Fysioclub

Clubsupport JVDI De Fysioclub

Clubsupport Somatic de Fysioclub

Maak een Clubsupport afspraak