Topkwaliteit Sportblessurebehandelingen bij De Fysioclub in Mierlo

Topkwaliteit Sportblessurebehandelingen bij De Fysioclub in Mierlo

Ontdek Onze Specialisten voor Doeltreffende Sportrevalidatie in Mierlo

arrow-down

Mierlo's Topbestemming voor Sportblessurebehandeling: De Fysioclub

De Fysioclub Mierlo, dé plek waar we jouw sportblessures serieus nemen en streven naar een effectieve, op maat gemaakte behandeling. Bij De Fysioclub hebben we een schat aan ervaring in het behandelen van sportblessures, en we zijn er trots op dat we deze kennis hebben opgedaan door betrokkenheid bij diverse betaald voetbal organisaties, internationale voetballers en in het wielrennen, waar we zowel met amateurwielrenners als op wereldtour niveau hebben samengewerkt.

Onze Oprichters: Topsport Achtergrond Onze oprichters, Marc van den Ingh en Kees Jeurissen, ademen topsport. Marc heeft zijn sporen verdiend in het voetbal met ervaring bij PSV en Helmond Sport, terwijl Kees meer dan 10 jaar actief was in het professionele wielerpeloton. Deze topsportachtergrond vormt de basis van onze benadering bij De Fysioclub Mierlo, waar we begrijpen wat het betekent om op het hoogste niveau te presteren en hoe belangrijk een snelle en effectieve blessurebehandeling is.

Uitgebreide Betrokkenheid bij Sportclubs en Helmond Sport Bij De Fysioclub zijn we niet alleen een plek voor behandeling; we zijn actief betrokken bij ruim 30 sportclubs in de regio, waaronder Helmond Sport. Onze rol reikt verder dan alleen behandelingen. We zijn verantwoordelijk voor het sportmedische beleid en blessurepreventie bij Helmond Sport. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in de sportgeneeskunde.

Master Sportfysiotherapeuten: Jouw Experts in Sportblessures Bij De Fysioclub Mierlo vind je alleen de beste experts in sportfysiotherapie. Onze master sportfysiotherapeuten zijn niet alleen professionals in hun vak, maar zijn ook actief betrokken in de sportwereld. Ze begrijpen niet alleen de theorie, maar hebben ook praktische ervaring opgedaan in diverse sportdisciplines.

Knie- en Sport Expertisecentrum bij HUP Mierlo Op onze locatie bij HUP in Mierlo hebben we het Knie- en Sport Expertisecentrum gevestigd. Hier bundelen we gespecialiseerde fysiotherapeuten met de meest geavanceerde trainingsapparatuur, zoals de Biodex. Dit centrum is ontworpen om jou de best mogelijke zorg te bieden bij knie- en sportgerelateerde klachten. Of je nu herstelt van een blessure of wilt werken aan preventie, ons expertisecentrum staat voor je klaar.

Bij De Fysioclub Mierlo begrijpen we dat elke sporter uniek is, en daarom is onze aanpak dat ook. We streven ernaar om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. Of je nu een professionele atleet bent of een enthousiaste amateur, wij zijn er om jou te ondersteunen op jouw weg naar herstel en optimale prestaties.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe De Fysioclub Mierlo jou kan helpen bij het overwinnen van sportgerelateerde uitdagingen.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.