Helende Zorg voor Sportblessures bij De Fysioclub in Helmond

Helende Zorg voor Sportblessures bij De Fysioclub in Helmond

Gespecialiseerde Fysiotherapie voor een Spoedig Herstel van Sportletsels in Helmond

 

arrow-down

Helmond's Eerste Keus voor Sportblessurezorg: Ontdek De Fysioclub's Deskundigheid

De Fysioclub in Helmond, dé plek waar we begrijpen hoe belangrijk het is om snel en effectief te herstellen van sportblessures. Onze ervaring in het behandelen van sportgerelateerde klachten is niet zomaar ontstaan; we hebben een indrukwekkende geschiedenis van betrokkenheid bij diverse betaald voetbalorganisaties, internationale voetballers en het wielrennen op zowel amateur- als wereldtour niveau.

Onze Ervaring in Sportbehandeling: Bij De Fysioclub putten we uit een schat aan ervaring als het gaat om het behandelen van sportblessures. Onze oprichters, Marc van den Ingh en Kees Jeurissen, hebben beiden een achtergrond in de topsport. Marc heeft zijn sporen verdiend in het betaald voetbal bij clubs als PSV en Helmond Sport, terwijl Kees ruim 10 jaar actief was in het professionele wielerpeloton. Deze rijke ervaring vormt de basis van onze deskundigheid in het omgaan met sportgerelateerde klachten.

Betrokkenheid bij Topsport: Onze betrokkenheid bij diverse betaald voetbalorganisaties en internationale voetballers geeft aan dat professionele sporters hun vertrouwen in ons hebben gesteld. We hebben niet alleen met voetbal te maken gehad, maar zijn ook actief geweest in het wielrennen, waar we hebben samengewerkt met amateurwielrenners tot aan het hoogste niveau van de wielertour. Deze variëteit aan sportachtergronden versterkt onze aanpak en maakt ons een veelzijdige partner in sportblessurebehandeling.

Lokale Sportgemeenschap: Bij De Fysioclub zijn we niet alleen trots op onze geschiedenis, maar ook op onze lokale betrokkenheid. We zijn verbonden aan meer dan 30 sportclubs in de regio, waaronder Helmond Sport. Bij Helmond Sport zijn wij verantwoordelijk voor het invullen van het sportmedische beleid en blessurepreventie. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om een brede en diepgaande expertise te bieden die is afgestemd op de behoeften van de lokale sportgemeenschap.

Onze Experts in Sportfysiotherapie: Bij De Fysioclub werken op al onze locaties master sportfysiotherapeuten, stuk voor stuk professionals die actief zijn in de sport. Deze experts begrijpen niet alleen de biomechanica van het lichaam, maar ook de specifieke eisen die sport aan het lichaam stelt. Of je nu een fanatieke amateur of een professionele atleet bent, wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden naar een snel en duurzaam herstel.

Of je nu te maken hebt met een acute blessure of langdurige klachten ervaart, bij De Fysioclub in Helmond staan we klaar om je te ondersteunen op je weg naar herstel. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe onze expertise in sportfysiotherapie het verschil kan maken in jouw hersteltraject.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.