Blessurevrij Bewegen: Expert Behandelingen bij De Fysioclub Geldrop

Blessurevrij Bewegen: Expert Behandelingen bij De Fysioclub Geldrop

Optimale Herstelprogramma’s voor Actieve Levensstijl

 

arrow-down

Geldrop's Beste voor Sportblessureherstel: De Fysioclub

Bij De Fysioclub Geldrop begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om snel en effectief terug te keren naar uw favoriete sport na een blessure. Met trots presenteren we onze gespecialiseerde aanpak voor sportblessures, ondersteund door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij topsport.

Onze Ervaring: Van Voetbal tot Wielrennen

Bij De Fysioclub hebben we een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om het behandelen van sportblessures. Onze oprichters, Marc van den Ingh en Kees Jeurissen, hebben hun sporen verdiend in respectievelijk het voetbal en wielrennen op professioneel niveau. Marc was actief bij PSV en Helmond Sport, terwijl Kees meer dan 10 jaar in het professionele wielerpeloton heeft doorgebracht. Deze ervaring vormt de basis van onze expertise in het begrijpen en behandelen van blessures, ongeacht de sport.

Betrokkenheid bij Topsport: Van Voetballers tot Wielrenners

Onze betrokkenheid bij topsport gaat verder dan alleen theoretische kennis. In het verleden zijn we nauw betrokken geweest bij diverse betaald voetbalorganisaties en hebben we internationale topspelers uit de voetballerij behandeld. Daarnaast hebben we ervaring opgedaan in het wielrennen, zowel met amateurwielrenners op wedstrijdniveau als in het professionele peloton. Deze hands-on ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte behandelplannen te bieden die aansluiten bij de unieke eisen van verschillende sporten.

Uw Lokale Partner in Sportgezondheid

Bij De Fysioclub Geldrop zijn we niet alleen toegewijd aan het behandelen van individuele sporters, maar ook aan het ondersteunen van sportgemeenschappen in de regio. We zijn trots op onze samenwerking met ruim 30 sportclubs, waarbij we verantwoordelijk zijn voor het invullen van het sportmedische beleid en blessurepreventie. Onze betrokkenheid bij Helmond Sport versterkt onze positie als leidende kracht in sportgezondheid in de regio.

Master Sportfysiotherapeuten: Uw Experts in Beweging

Bij De Fysioclub Geldrop werken we uitsluitend met master sportfysiotherapeuten. Deze professionals hebben niet alleen uitgebreide kennis op het gebied van fysiotherapie, maar zijn ook actief in de sport. Ze begrijpen de unieke uitdagingen van sportblessures en zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg om u snel weer in beweging te krijgen.

Onze Toewijding aan Uw Herstel

Of u nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde professional, De Fysioclub Geldrop staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel. Onze doelgerichte aanpak, ondersteund door ervaring, betrokkenheid bij topsport en samenwerking met lokale sportclubs, zet ons in de voorhoede van sportblessurebehandeling.

Kom langs bij De Fysioclub Geldrop en ontdek hoe we samen kunnen werken aan uw herstel, zodat u snel weer op het veld, de baan of de weg kunt schitteren. Uw sportieve toekomst begint hier.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.