Fysiotherapie Doetinchem

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? De Fysioclub staat voor je klaar en behandelt de problemen waar jij tegenaan loopt. Met de beste fysiotherapeuten in Doetinchem, moderne apparatuur en behandelmethoden proberen wij jou de best mogelijke behandeling te geven. Of je nu pijnklachten hebt door een blessure of problematiek als gevolg van een aandoening. Zowel voor, tijdens als na de behandeling doen we metingen waardoor de resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Dit levert waardevolle informatie op die jou weer kan helpen.

Ons team geeft je de persoonlijke aandacht die nodig is. Wij spelen in op de wensen en doelen die voor jou belangrijk zijn. De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat en is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20:00 en vrijdag van 08:00 tot 18:00.

Contact Fysioclub Doetinchem

U kunt onze locatie op de Tjalmastraat in Doetinchem bereiken door te bellen op 088-5670132 of een e-mail te sturen naar secretariaat.mtc@fysioclub.nl. Ook is het mogelijk om online te reserveren via onze website.

Gezond worden en gezond blijven. Dat is waar wij je bij De Fysioclub in Doetinchem bij kunnen helpen. Zin om met een van onze fysiotherapie professionals aan de slag te gaan?

Binnen bij Fysiotherapie Doetinchem
Maak afspraak Direct online reserveren

Fysioclub vestiging in Doetinchem

voor Fysiotherapie in Doetinchem kun je vanaf heden het beste terecht bij MTC de Fysioclub aan de Tjalmastraat!

 • De Fysioclub Tjalmastraat

  Tjalmastraat 3 7001 EX Doetinchem 088-5670132 secretariaat.mtc@fysioclub.nl
  Openingstijden
  • Maandag08:00 - 20:00
  • Dinsdag08:00 - 20:00
  • Woensdag08:00 - 20:00
  • Donderdag08:00 - 20:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Fysiotherapeuten in Doetinchem

De fysiotherapeuten bij MTC de Fysioclub in Doetinchem zijn echte professionals die begrip hebben voor jouw situatie. Zij beschikken allen over veel kennis en ervaring in de fysiotherapie, waarmee ze jouw klachten kunnen verhelpen. Onderstaand een overzicht van de fysiotherapeuten in Doetinchem.

Therapie aanbod in Doetinchem

Het aanbod van de fysio in Doetinchem is gespecialiseerd. Zo zijn er op deze locatie zowel fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten als psychologen en diëtisten. Allen met het doel om jou te helpen om gezond te blijven!