Fysiotherapie Doetinchem

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? De Fysioclub staat voor je klaar en behandelt de problemen waar jij tegenaan loopt. Met de beste fysiotherapeuten in Doetinchem, moderne apparatuur en behandelmethoden proberen wij jou de best mogelijke behandeling te geven. Of je nu pijnklachten hebt door een blessure of problematiek als gevolg van een aandoening. Zowel voor, tijdens als na de behandeling doen we metingen waardoor de resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Dit levert waardevolle informatie op die jou weer kan helpen.

Ons team geeft je de persoonlijke aandacht die nodig is. Wij spelen in op de wensen en doelen die voor jou belangrijk zijn. De Fysioclub in Doetinchem zit op de Tjalmastraat en is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 tot 20:00 en vrijdag van 08:00 tot 18:00.

Fysiotherapie in de omgeving van Doetinchem

Ben je op zoek naar een fysiotherapie praktijk en woon je in een van de volgende plaatsen:

Dan staat De Fysioclub in Doetinchem voor je klaar! Ons team van ervaren professionals geeft jou de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en werkt op effectieve wijze aan een oplossing voor jouw klachten.

Bij De Fysioclub vinden we het belangrijk dat iedereen op een gezonde manier door het leven gaat. Dit kun je bereiken door elke dag voldoende te bewegen en gezond te leven. Dit is echter niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daarom graag!

Heb je een vraag aan ons of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur tot 17:15 uur helpen onze planners je graag met het maken van een afspraak.

Contact Fysioclub Doetinchem

Je kunt onze locatie op de Tjalmastraat in Doetinchem bereiken door te bellen op 088-5670132 of een e-mail te sturen naar secretariaat.mtc@fysioclub.nl. Ook is het mogelijk om online te reserveren via onze website.

Gezond worden en gezond blijven. Dat is waar wij je bij De Fysioclub in Doetinchem bij kunnen helpen. Zin om met een van onze fysiotherapie professionals aan de slag te gaan?

Binnen bij Fysiotherapie Doetinchem
Maak afspraak Direct afspraak inplannen

Fysioclub vestiging in Doetinchem

voor Fysiotherapie in Doetinchem kun je vanaf heden het beste terecht bij MTC de Fysioclub aan de Tjalmastraat!

 • De Fysioclub Tjalmastraat

  Tjalmastraat 3 7001 EX Doetinchem 088-5670132 secretariaat.mtc@fysioclub.nl
  Openingstijden
  • Maandag08:00 - 20:00
  • Dinsdag08:00 - 20:00
  • Woensdag08:00 - 20:00
  • Donderdag08:00 - 20:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Therapie aanbod in Doetinchem

Het aanbod van de fysio in Doetinchem is gespecialiseerd. Zo zijn er op deze locatie zowel fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten als psychologen en diƫtisten. Allen met het doel om jou te helpen om gezond te blijven!