Fysio Hummelo

Woon jij in Hummelo of omgeving en ben je op zoek naar een fysiotherapie praktijk? Dan kun je terecht bij bijvoorbeeld de vestiging van De Fysioclub in Doetinchem. Onze behandelaars in de fysiotherapie praktijk staan altijd klaar om jou te helpen! Of je nu pijnklachten hebt naar aanleiding van een aandoening of al enige tijd kampt met een blessure, wij zorgen dat jouw persoonlijke probleem wordt opgelost. Samen met jou gaan we aan de slag om je weer gezond te maken.

Fysiotherapie in omgeving Hummelo

In de behandelingen van De Fysioclub staat persoonlijke aandacht centraal. Daarnaast proberen we de behandeling zo compleet mogelijk te laten zijn. Dit doen we onder andere door middel van een multidisciplinaire samenwerking tussen behandelaars. Naast fysiotherapie kun je bij ons namelijk ook terecht voor:

Opzij van het bieden van ervaren professionals, maken wij gebruik van moderne apparatuur en zijn wij ook op de hoogte van de laatste behandelmethoden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dry needling, echografie en andere nieuwe behandelmethoden.

Fysiotherapeuten Hummelo

Onze fysiotherapeuten proberen jou de zorg te bieden die jij op dat moment nodig hebt. Ze luisteren goed naar jouw wensen en werken samen met jou aan de beoogde doelen. Er wordt een behandelplan opgesteld inclusief een tijdlijn. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en heb je een duidelijk doel voor ogen.

Daarnaast worden er tijdens en na de behandeling verschillende evaluaties gedaan om jouw voortgang te bespreken. Met behulp van diverse metingen kunnen wij de resultaten in de gaten houden en de behandeling waar nodig aanpassen.

Bij De Fysioclub zit je dus goed wanneer je op zoek bent naar een complete fysiotherapie behandeling. Ben jij op zoek naar fysiotherapie in omgeving Hummelo? Kom dan snel eens bij ons langs in de fysiotherapie praktijk in Doetinchem of geef ons een belletje!