Beter worden, gezond blijven

Fysiotherapie Amersfoort - MTC de Fysioclub

Bij MTC de Fysioclub, voorheen MTC zorg, doen wij er alles aan om jou de best mogelijke zorg te verlenen. Wij helpen je ‘beter worden’ en ‘gezond te blijven’. Wij beschikken over verschillende therapeuten, zoals een fysiotherapeut in Amersfoort of manueel therapeut, die begrip hebben voor jouw persoonlijke situatie en de kennis hebben om jou te helpen. Met welke reden je ook komt, wij bieden een complete en professionele oplossing.

Zo kunnen wij je helpen om te revalideren na een ingrijpende operatie maar kun je ook bij ons terecht om fit te blijven tijdens je zwangerschap of voor kinderfysiotherapie. Onze behandelingen hebben vaak een multidisciplinaire aanpak, waarbij verschillende specialisaties worden gecombineerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie en manuele therapie.

Wij geloven namelijk in een actieve en persoonlijke benadering waarbij verschillende specialisaties van belang zijn. De programma’s worden op iedereen persoonlijk afgestemd en bijgehouden. Zowel voor, tijdens als na de behandeling meten wij de vorderingen.

Op deze manier behalen we de beste resultaten. MTC de Fysioclub wil op deze manier graag voor iedereen toegankelijk zijn en alle cliënten zorgeloos laten revalideren.

Wij focussen ons op de vier kerngebieden van jouw gezondheid: bewegen, voeding, mind-set en balans. Door deze elementen te verbeteren zorgen wij ervoor dat je meer energie krijgt, er beter uit gaat zien en stress wordt verminderd.

Samen zorgen we voor meer balans en een betere gezondheid. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Je kunt ons vinden op verschillende locaties in Amersfoort aan de Databankweg, de Meridiaan en de Stevinstraat. Wij hebben ruime openingstijden zodat je altijd bij ons terecht kunt.

Daarnaast bieden wij de MTC Shuttle Service aan voor onze cliënten. Wanneer je niet in staat bent om na een operatie naar het centrum te komen, bieden wij onze gratis haal- en brengservice aan. Deze rijdt op vaste tijden in Amersfoort en Leusden.

Bewegen is goed lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien, je kunt makkelijker met stress omgaan.

Lees meer over beweging

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Lees meer over voeding

Positieve gedachten over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Lees meer over mind-set

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Lees meer over balans

Wat onze klanten zeggen

De therapeuten weten je altijd goed te motiveren om de huiswerk oefeningen te blijven doen.

Heb absoluut baat bij behandeling en tips om van mijn nek- schouderklachten af te komen.

Er hangt een goede sfeer en er wordt echt naar je geluisterd.

Begeleiding gehad tijdens en na mijn zwangerschap voor bekkenklachten. Goede expertise en gezellig om te kunnen sporten in een groep.

Deskundig. Professioneel. Klantgericht. Vriendelijk

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​

Zeer professioneel en een uitstekende begeleiding, nemen de tijd voor je, bij vragen is er altijd een duidelijke en begrijpbare uitleg. Ik ben zeer tevreden.

Na een pijnlijke start na een totale nieuwe knie operatie, heb ik in de revalidatie mijn hindernissen overwonnen op verschillende vlakken

Nieuws van De Fysioclub

 • Fysioclub Databankweg

  MTC de Fysioclub databankweg nu ook op zaterdag geopend!

  Lees meer
 • Sportmassage bij MTC de Fysioclub in Amersfoort - MTC de Fysioclub

  Sportmassage bij MTC de Fysioclub in Amersfoort

  Lees meer
 • Blessurepreventie: MTC de Fysioclub – Heren GYM XL Amersfoort.

  Lees meer

Blogs van De Fysioclub

 • Wat is een sportmassage - De Fysioclub

  Wat is een sportmassage?

  Lees meer
 • Zo krijg je meer kracht in je schouders! - De Fysioclub

  Zo krijg je meer kracht in je schouders!

  Lees meer
 • Waarom overmatig sporten onverstandig is - De Fysioclub

  Waarom overmatig sporten onverstandig is

  Lees meer
 • Beste ouderen; eet en beweeg jezelf sterk! - De Fysioclub

  Beste ouderen; eet en beweeg jezelf sterk!

  Lees meer
 • Last van spanningshoofdpijn Dit kun je doen! - De Fysioclub

  Last van spanningshoofdpijn? Dit kun je doen!

  Lees meer
 • Sportblessures hoe voorkom en behandel je ze - Fysioclub

  Sportblessures: hoe voorkom en behandel je ze?

  Lees meer

Maak een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken
Direct online reserveren? Vanaf heden is het mogelijk om bij locatie Databankweg direct online te reserveren.
Direct online reserveren

Vind nu een Fysioclub locatie bij jou in de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Met meer dan 20 locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een locatie waar we je van dienst kunnen zijn.

Vind locatie