Leefstijl Coaching in Mierlo: Realiseer Positieve Veranderingen met De Fysioclub

Leefstijl Coaching in Mierlo: Realiseer Positieve Veranderingen met De Fysioclub

Ontwikkel Gezonde Gewoontes met Onze Ervaren Leefstijl Coaches

arrow-down

De Fysioclub in Mierlo: Jouw Partner in Gezond Blijven en Leefstijl!

Bij De Fysioclub in Mierlo geloven we dat gezondheid meer is dan alleen de afwezigheid van ziekte. Het draait om het actief streven naar een gezonde leefstijl, en daar willen wij jou graag in ondersteunen. Ontdek hoe wij ons onderscheiden met onze unieke benadering, gericht op Therapie, Fitness en Leefstijl, waarbij het niet alleen draait om beter worden, maar ook om gezond blijven.

Gezond Blijven en Leefstijl bij De Fysioclub:

Bijzondere Pijlers van De Fysioclub: Bij De Fysioclub onderscheiden we ons door drie essentiële pijlers: Therapie, Fitness en Leefstijl. Deze drie vormen samen een integrale benadering waarbij we niet alleen focussen op herstel, maar ook op het behouden van een gezonde levensstijl.

Leefstijl als Sleutel tot Herstel: Wij geloven sterk in de impact van leefstijl op jouw welzijn. Leefstijl is niet slechts een aanvulling op therapie, maar een integraal onderdeel van het herstelproces. Het beïnvloedt hoe je je voelt, beweegt en functioneert op dagelijkse basis.

Vier Kerngebieden van Leefstijl: Bij De Fysioclub bestaat leefstijl uit vier kerngebieden: bewegen, voeding, mindset en balans. Elk gebied heeft zijn eigen unieke bijdrage aan een gezonde levensstijl. Om jou optimaal te ondersteunen, hebben we diverse modules ontwikkeld die afzonderlijk of gezamenlijk kunnen worden gevolgd.

Maatwerk Coaching op Leefstijl: Bij De Fysioclub begrijpen we dat geen twee personen hetzelfde zijn. Daarom bieden onze goed opgeleide leefstijlcoaches, met achtergronden als fysiotherapeut, gewichtsconsulent of diëtist, maatwerk coaching op leefstijl. We luisteren naar jouw behoeften en stellen een plan op dat past bij jouw unieke situatie.

Sterke Samenwerking met Huisartsen en Medisch Specialisten: Wij geloven in een holistische benadering van gezondheid. Daarom werken we nauw samen met huisartsen en medisch specialisten in de regio. Deze samenwerking zorgt voor een naadloze integratie van onze diensten met jouw bredere gezondheidszorg.

Onze benadering van gezond blijven en leefstijl in Mierlo is specifiek afgestemd op de lokale behoeften en omstandigheden. Wij bieden geen standaardoplossingen, maar passen onze expertise toe op jouw unieke situatie. Neem de eerste stap naar een gezonder leven en ontdek wat De Fysioclub in Mierlo voor jou kan betekenen. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezonde en gelukkige toekomst!

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan