Leefstijl Coaching in Helmond: Bereik Jouw Gezondheidsdoelen met De Fysioclub

Leefstijl Coaching in Helmond: Bereik Jouw Gezondheidsdoelen met De Fysioclub

Helmond’s Toplocatie voor Persoonlijke Leefstijlbegeleiding

arrow-down

De Fysioclub Helmond: Meer dan een Fysiotherapiepraktijk

Bij De Fysioclub in Helmond zijn we meer dan alleen een fysiotherapiepraktijk. We zijn jouw partner in het streven naar een gezond en vitaal leven. Onze unieke aanpak richt zich niet alleen op herstel, maar ook op het behouden van een gezonde levensstijl. Ontdek hoe wij ons onderscheiden met onze drie pijlers: Therapie, Fitness, en Leefstijl.

Gezond Blijven met De Fysioclub:

1. Therapie: Onze eersteklas therapieën zijn ontworpen om jou te helpen bij het herstellen van klachten, maar ook om gezond te blijven. Onze ervaren fysiotherapeuten begrijpen dat preventie net zo belangrijk is als genezing. We richten ons op het identificeren van risicofactoren en het bieden van op maat gemaakte oplossingen om gezondheidsproblemen voor te blijven.

2. Fitness: Bij De Fysioclub zien we fitness niet alleen als een manier om te herstellen, maar ook als een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Onze fitnessprogramma’s zijn afgestemd op individuele behoeften en helpen je niet alleen bij het opbouwen van kracht, maar ook bij het behouden van een actieve en energieke levensstijl.

3. Leefstijl: Leefstijl is de kern van ons gezondheidsaanbod. We geloven dat herstel hand in hand gaat met het cultiveren van een gezonde levensstijl. Onze aanpak omvat vier kerngebieden: bewegen, voeding, mindset, en balans. Deze gebieden vormen de bouwstenen van een gezond leven, en bij De Fysioclub begrijpen we dat iedereen uniek is.

Onze Leefstijlmodules: Maatwerk voor Jou:

Onze leefstijlprogramma’s zijn ontworpen met het oog op maatwerk. Of je nu één specifiek kerngebied wilt aanpakken of alle aspecten van jouw levensstijl wilt verbeteren, wij hebben de juiste modules voor jou. Onze goed opgeleide leefstijlcoaches, met achtergronden als fysiotherapeut, gewichtsconsulent of diëtist, staan klaar om jou te begeleiden naar een gezondere versie van jezelf.

1. Bewegen: Ontdek onze bewegingsmodules die variëren van specifieke oefeningen voor klachtenpreventie tot uitdagende workouts voor het versterken van jouw lichaam. Onze coaches passen de programma’s aan jouw behoeften en doelen aan.

2. Voeding: Voeding is de brandstof van een gezond lichaam. Onze voedingsmodules bieden praktisch advies, gepersonaliseerde plannen en ondersteuning om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te behouden.

3. Mindset: Een gezonde mindset is de sleutel tot welzijn. Onze mindsetmodules helpen je stress te beheersen, veerkracht op te bouwen en positieve gewoonten te creëren die je helpen bij het behouden van een gezonde levensstijl.

4. Balans: Een gebalanceerd leven is een gezond leven. Onze balansmodules richten zich op het vinden van evenwicht tussen werk, ontspanning en sociale activiteiten, essentieel voor een duurzaam gezond leven.

Samenwerking met Huisartsen en Medisch Specialisten:

Bij De Fysioclub geloven we in samenwerking. Onze leefstijlbenadering wordt ondersteund door nauwe samenwerking met huisartsen en medisch specialisten in de regio Helmond. Dit garandeert dat onze aanpak naadloos aansluit op jouw medische behoeften en dat we gezamenlijk streven naar een optimale gezondheid voor jou.

Ontdek het verschil dat De Fysioclub Helmond kan maken in jouw streven naar een gezonder, gelukkiger leven. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ervaar de voordelen van onze unieke totaalaanpak.

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan