Ontdek Leefstijl Coaching in Gemert: Jouw Weg naar Gezonder Leven met De Fysioclub

Ontdek Leefstijl Coaching in Gemert: Jouw Weg naar Gezonder Leven met De Fysioclub

Gemert’s Expertise in Leefstijl Begeleiding en Verbetering van Welzijn

arrow-down

De Fysioclub Gemert: Jouw Partner in Gezond Blijven en Leefstijl

De Fysioclub in Gemert, waar we streven naar meer dan alleen het behandelen van klachten. Bij ons draait het om jouw totale welzijn, en vandaag willen we het specifiek hebben over hoe we je kunnen helpen gezond te blijven en je leefstijl te optimaliseren.

Gezond Blijven en Leefstijl bij De Fysioclub:

Bij De Fysioclub onderscheiden we ons met drie pijlers: Therapie, Fitness en Leefstijl. Onze benadering gaat verder dan alleen herstel; we geloven dat gezondheid en welzijn hand in hand gaan. Leefstijl is hierbij een cruciaal element, omdat het niet alleen bijdraagt aan herstel, maar ook aan het voorkomen van klachten en het behouden van een gezonde levensstijl.

Leefstijl als Belangrijk Onderdeel van Herstel:

Bij De Fysioclub begrijpen we dat herstel niet stopt bij therapie alleen. Daarom hebben we een geïntegreerde aanpak waar leefstijl een integraal onderdeel van uitmaakt. We geloven dat gezondheid wordt beïnvloed door vier kerngebieden: bewegen, voeding, mindset en balans. Onze leefstijlprogramma’s zijn ontworpen om op maat gemaakte coaching te bieden, omdat we begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft.

4 Kerngebieden van Leefstijl bij De Fysioclub:

  1. Bewegen: Onze bewegingsmodules zijn ontwikkeld om je te begeleiden bij het vinden van een evenwichtige en effectieve trainingsroutine die past bij jouw conditie en doelen.
  2. Voeding: Onze voedingsprogramma’s, opgesteld door ervaren diëtisten, helpen je niet alleen bij herstel, maar ook bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een uitgebalanceerd dieet.
  3. Mindset: Het mentale aspect van gezondheid is essentieel. Onze mindset-modules richten zich op stressmanagement, veerkracht en het creëren van een positieve mindset voor een gezondere levensstijl.
  4. Balans: Evenwicht is de sleutel tot een gezond leven. Onze balansmodules zijn gericht op het vinden van harmonie tussen werk, ontspanning en andere aspecten van je leven.

Coaching op Maat met Goed Opgleide Leefstijl Coaches:

Bij De Fysioclub werken goed opgeleide leefstijlcoaches met een achtergrond als fysiotherapeut, gewichtsconsulent of diëtist. Onze professionals begrijpen de nuances van gezondheid en leefstijl en zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke begeleiding op basis van jouw unieke behoeften en doelen.

Samenwerking met Huisartsen en Medisch Specialisten:

Wij geloven in een holistische aanpak en daarom werken we nauw samen met huisartsen en medisch specialisten in de regio Gemert. Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze behandelingen en leefstijlprogramma’s naadloos aansluiten op de medische zorg die je wellicht elders ontvangt.

Bij De Fysioclub in Gemert gaan we verder dan het verlichten van klachten; we streven ernaar om jou te helpen een gezonde levensstijl te omarmen en te behouden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe onze geïntegreerde aanpak het verschil kan maken in jouw gezondheid en welzijn.

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan