Leefstijl Coaching in Deurne: Ontdek Een Gezondere Jij bij De Fysioclub

Leefstijl Coaching in Deurne: Ontdek Een Gezondere Jij bij De Fysioclub

Persoonlijke Begeleiding en Leefstijl Advies op Maat

arrow-down

De Fysioclub Deurne: Jouw Partner in Gezond Blijven en Leefstijl

Bij De Fysioclub in Deurne staat jouw gezondheid centraal. We begrijpen dat het niet alleen draait om beter worden, maar ook om gezond blijven. Daarom hebben we ons onderscheiden met drie essentiële pijlers: Therapie, Fitness en Leefstijl. In deze tekst gaan we dieper in op hoe onze focus op leefstijl bijdraagt aan jouw welzijn.

Leefstijl als Essentieel Onderdeel van Herstel:

Bij De Fysioclub geloven we sterk in de kracht van een gezonde leefstijl als onderdeel van het herstelproces. Onze benadering gaat verder dan alleen therapie; we richten ons op het bevorderen van jouw algehele gezondheid en welzijn.

De 4 Kerngebieden van Leefstijl: Bewegen, Voeding, Mindset en Balans:

Leefstijl is voor ons de sleutel tot een gezonder leven. Bij De Fysioclub hebben we leefstijl onderverdeeld in vier kerngebieden: bewegen, voeding, mindset en balans. Elk van deze gebieden is cruciaal voor het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.

Modulaire Aanpak voor Maatwerk:

Wij begrijpen dat geen twee personen hetzelfde zijn. Daarom hebben we diverse modules ontwikkeld voor elk van de kerngebieden van leefstijl. Of je nu specifieke aandacht wilt besteden aan beweging, voeding, mindset of balans, onze modules zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Je kunt ze afzonderlijk of als geheel afnemen, waardoor leefstijlcoaching altijd maatwerk is.

Goed Opgeleide Leefstijlcoaches:

Bij De Fysioclub werken leefstijlcoaches met een solide achtergrond als fysiotherapeut, gewichtsconsulent of diëtist. Deze professionals zijn niet alleen experts op het gebied van leefstijl, maar begrijpen ook de nuances van jouw gezondheidssituatie. Ze begeleiden je met kennis, empathie en de juiste tools om positieve veranderingen in je leefstijl te integreren.

Samenwerking met Huisartsen en Medisch Specialisten:

Onze betrokkenheid bij jouw gezondheid gaat verder dan onze praktijkdeuren. We hebben een solide samenwerking met huisartsen en medisch specialisten in de regio. Deze samenwerking zorgt voor een naadloze afstemming van jouw zorgtraject, waarbij we gezamenlijk streven naar optimale resultaten.

Bij De Fysioclub in Deurne streven we ernaar om jou te ondersteunen bij het behouden van een gezonde leefstijl, waardoor je niet alleen herstelt, maar ook floreren kunt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk consult. We kijken ernaar uit om samen met jou aan een gezonde toekomst te werken.

Wat onze leden zeggen

Jurgen

"Door de professionele hulp van de fysioclub voel ik een fysieke en mentale verandering waardoor ik beter in mijn vel zit en meer kan dan voorheen."

Jurgen

Willem-Jan

"Ik kom hier graag omdat ik er onder begeleiding van fysiotherapeuten kan trainen. Mijn lichaam is na het ongeluk nogal gecompliceerd en hier krijg ik deskundige begeleiding en tips. Ze accepteren me zoals ik ben en mijn houding verbetert door de training: dat vind ik belangrijk."

Willem-Jan

Ingrid

"Longcovid, vaak kom ik moe en somber binnen, maar zodra ik bezig ben "stroomt" de levenslust weer binnen. Vrolijk en vol energie loop ik weer naar buiten."

Ingrid

Rien

"Ik ben erg blij met de begeleiding bij MTC de Fysioclub. De zorg is specifiek afgestemd op wat ik nodig heb. De juiste middelen zorgen ervoor dat ik optimaal word uitgedaagd."

Rien

Benjamin

"Dankzij de persoonlijke begeleiding bij MTC ga ik stap voor stap weer vooruit. De combinatie van fysio en ergo sluit naadloos op elkaar aan en dat zorgt ervoor dat ik me gehoord voel bij MTC."

Benjamin

Ineke

"Wat ik zo goed vind aan de Fysioclub is dat ze goed naar de mensen luisteren, dus bij klachten gewoon heel langzaam opbouwen."

Ineke

Joseph

"Over de fysiotherapeuten van JVDI kom ik woorden tekort om te vertellen hoe goed zij hun vak verstaan. Het zijn niet alleen professionals in hun vak, maar weten ook met enthousiasme hun know-how over te brengen op de cliënten/patiënten."

Joseph

Brenda

"Iedereen komt wel eens op een moment in het leven waarop de balans kwijt is. Zo ook bij mij. En dan is het fijn dat er begeleiding is vanuit een professionele club, die met je meedenkt en meebeweegt. Zo heb ik de Fysioclub in Deurne leren kennen. Een groep betrokken en kundige professionals die werken onder één dak. Niet alleen praktisch voor planning en reistijd, maar ook handig vanwege de korte lijnen. Alle professionals kennen elkaar en ieder werkt, weliswaar vanuit eigen professie, toch samen met elkaar waardoor doorverwijzing in een handomdraai is geregeld. Ook de mogelijkheid om naast behandeling onder begeleiding te sporten in de fitnessruimte maakte voor mij het plaatje compleet. Door de prima combinatie en samenwerking tussen fysiotherapie, manuele therapie en podotherapie, heb ik mijn balans weer kunnen vinden!"

Brenda

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan