Fysiotherapie Gemert – De Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat

Fysiotherapie Gemert

De praktijk voor fysiotherapie was direct onderscheidend ten opzichte van de reeds gevestigde praktijken fysiotherapie in Gemert, door middel van een actieve benadering van het vak. Er is direct energie gestopt in samenwerking met andere zorgaanbieders.


In Gemert vindt u JVDI de Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat, deze zit gevestigd in fitnesscentrum Fitland op de Vicaris van der Asdonckstraat. Onze therapeuten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die op deze locatie aanwezig zijn, zoals de fitnessapparatuur en het zwembad. Er kan op die manier functioneel getraind worden en aan alle hulpvragen worden voldoen. De locatie beschikt, naast een grote oefenzaal, over ruime behandelkamers waar verschillende behandelingen als fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie, gegeven worden. Onze therapeuten maken gebruik van diverse behandelmethoden zoals Dry Needling, Shockwave, EPTE en echografie, om de ontstane schade aan het weefsel efficiënt te behandelen en een duidelijkere diagnose te kunnen stellen.

De locatie is makkelijk te bereiken en biedt voldoende (gratis)parkeergelegenheid.

Manuele therapie Gemert

Uw lichaam is tot meer in staat dan u wellicht voor mogelijk houdt. In onze aanpak profiteren we optimaal van het herstelvermogen van uw eigen lichaam met een beetje hulp in de goede richting van onze professionals. Dit betekend dat van u een actieve inzet wordt gevraagd om uw gewenste eindresultaat te bereiken. Door een gezamenlijke inzet bereiken we het beste resultaat.

JVDI de Fysioclub

Vicaris van der Asdonckstraat 55 in Gemert
Fysiotherapie Gemert - JVDI de Fysioclub Fabriekstraat 55 in Gemert

Maak kennis met Fysiotherapie Gemert – De Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat

Een eigen kijk op een behandeling fysiotherapie

Wij weten als geen ander dat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan uw herstel. Jarenlange ervaringen uit de Topsport waarbij we hebben mogen werken met topvoetballers, wielrenners, judoka’s en atleten, leerden ons dit. Wij geloven voor 100% in een actieve benadering om u te helpen bij het herstellen van uw beperking/ letsel. Wij blussen geen brandjes maar hanteren een gerichte benadering waarmee de kans op herhaling zo klein mogelijk is. Wij noemen dat duurzaam herstel. Wij geloven in beweging!

Fysiotherapeut Gemert bij JVDI de Fysioclub.

Altijd. Overal. Dichtbij.

Maak een afspraak
Fysiotherapie Gemert – De Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat
Vicaris van der Asdockstraat 55 5421 VB Gemert 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag07:30 - 21:00
  • Dinsdag07:55 - 21:00
  • Woensdag07:30 - 21:00
  • Donderdag08:45 - 21:00
  • Vrijdag07:30 - 17:05
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Therapie aanbod