Fysiotherapie Nederweert – De Fysioclub Staat

Onze Fysiotherapeut in Nederweert

In Nederweert vind je een van de locaties van JVDI de Fysioclub. Al tientallen jaren werken we op deze locatie samen met huisartsen, medisch specialisten en andere paramedische zorgverleners. Op deze manier kunnen wij jou vanuit verschillende disciplines de beste zorg bieden.

Naast de reguliere behandelruimtes, waar verschillende behandelingen worden uitgevoerd, beschikt onze locatie over een fitnessruimte. Hierdoor kan er functioneel getraind worden en kan aan vrijwel alle hulpvragen worden voldaan. De locatie van JVDI de Fysioclub in Nederweert is eenvoudig te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Op zoek naar fysiotherapie in Nederweert?

Als je spier- en gewrichtsklachten hebt, besef je pas dat pijnvrij bewegen niet zo vanzelfsprekend is. Een lichaam dat niet meewerkt, kan leiden tot behoorlijk veel frustraties. De trap op- en aflopen of boodschappen tillen, gaat bijvoorbeeld niet meer zo makkelijk. De fysiotherapeut helpt jou om weer soepeler en zonder pijn te bewegen. Daarnaast kan de behandeling er ook op gericht zijn om (ergere) klachten te voorkomen.

Onze manier van behandelen

Onze fysiotherapeuten behandelen uiteenlopende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen onder meer voortkomen uit een sportblessure, ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of het ouder worden van het lichaam. Door de klachten te behandelen en jou te begeleiden en te adviseren, zorgen we ervoor dat jij jouw dagelijkse activiteiten weer pijnvrij kunt oppakken. Wij leren je om verantwoord te bewegen, zodat verdere problemen worden voorkomen of beperkt.

Bij de eerste afspraak onderzoeken en bespreken we jouw klachten, zodat we er een goed beeld van kunnen vormen. Op basis daarvan stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op.

JVDI de Fysioclub

De Staat 40C in Nederweert
Fysioclub Nederweert

Maak kennis met Fysiotherapie Nederweert – De Fysioclub Staat

Fysiotherapie Nederweert – De Fysioclub Staat
Staat 40C 6031 EM Nederweert 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag07:30 - 19:00
  • Dinsdag08:00 - 21:00
  • Woensdag08:00 - 21:00
  • Donderdag08:00 - 21:00
  • Vrijdag08:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 10:30
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Therapie aanbod