Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat

Fysiotherapie Deurne

Veel mensen die zoeken naar fysiotherapie Deurne komen bij ons binnen omdat ze een blessure hebben of onaangename pijn. Die behandelen we met de beste specialisten, modernste apparatuur en behandelmethoden. En daarmee boeken we uitstekende resultaten. Dat komt onder meer doordat we met fysiotherapie Deurne bijna alles meten. Voor, tijdens en na een behandeling. Dat levert een schat aan ervaringscijfers op die onze cliënten helpen. Daardoor weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Manuele therapie Deurne

Binnen deze praktijk voor Fysiotherapie zijn, naast de fysiotherapeuten, manueel therapeuten en bewegingswetenschapper, de administratie en de ondersteunende diensten van JVDI de Fysioclub gevestigd. Er werken master-opgeleide therapeuten op de gebieden: fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Zij blijven zich continu bijscholen om extra behandelmethoden toe te kunnen passen zoals Dry Needling, Shockwave, EPTE of echografie.
 

JVDI de Fysioclub

Fabriekstraat 24 in Deurne
Fysiotherapie Deurne JVDI de Fysioclub Fabriekstraat Deurne

Maak kennis met Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat

Een eigen kijk op een behandeling fysiotherapie

Wij weten als geen ander dat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan uw herstel. Jarenlange ervaringen uit de Topsport waarbij we hebben mogen werken met topvoetballers, wielrenners, judoka’s en atleten, leerden ons dit. Wij geloven voor 100% in een actieve benadering om u te helpen bij het herstellen van uw beperking/ letsel. Wij blussen geen brandjes maar hanteren een gerichte benadering waarmee de kans op herhaling zo klein mogelijk is. Dat noemen we duurzaam herstel. Wij geloven in beweging!

Een team van specialisten staat voor je klaar om je de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt. Dat voelt als een warm bad, horen we vaak zeggen. En dat is ook logisch, want door gezond te leven en op een gezonde manier in het leven te staan voelt iedereen zich beter. Jou bewegen. Jou in beweging houden. Daar doen we alles voor.

Fysiotherapeut Deurne bij JVDI de Fysioclub.

Altijd. Overal. Dichtbij.

Maak een afspraak
Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat

Fabriekstraat 24

5753 AH Deurne 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
Openingstijden
  • Maandag07:30 - 21:00
  • Dinsdag07:30 - 21:00
  • Woensdag07:30 - 21:00
  • Donderdag07:30 - 21:00
  • Vrijdag07:30 - 21:00
  • Zaterdag08:00 - 12:00
  • ZondagGesloten

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Therapie aanbod