Marjoke van Haastrecht – van Griethuysen

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Oncologiefysiotherapeut

Na het VWO volgde Marjoke de opleiding fysiotherapie aan de S.U.P.A. (Stichting Utrechtse Paramedische Academie); in 1984 studeerde ze af. Na werkzaam te zijn geweest in diverse fysiotherapie praktijken, Utrecht, st. Oedenrode en Helmond, kwam Marjoke in 1995 op de Dommeldalseweg in Geldrop terecht. In 1996 specialiseerde ze zich in manuele lymfdrainage (MLDV) en in 2010 slaagde Marjoke voor de opleiding oncologiefysiotherapie, aan de Avans+ Hogeschool in Breda. Lymftaping, zwachtelen en Deep Oscillation behoren eveneens tot haar specialisaties. In 2015 werd daar nog ‘fascie technieken’ aan toegevoegd.

Verder is Marjoke als oncologiefysiotherapeut aangesloten bij FyNeOn (Fysiotherapie Netwerk Oncologie). Daarbij neemt Marjoke ook nog deel aan SPOZ ( Samenwerkende Paramedici Oncologische Zorg), een klein multidisciplinair netwerk binnen Geldrop. Marjoke is vanaf het begin van de praktijk (2003) werkzaam bij ‘fysiotherapie Huffmeijer’. Deze praktijk is per januari 2019 overgenomen door JVDI de Fysioclub.

Vanaf het moment dat ik besloot om fysiotherapeut te worden, is het vak me blijven boeien. Zowel op fysiologisch als op intermenselijk vlak. Misschien wel juist door de samenhang ervan. Het samen met ’n patiënt zoeken naar effectieve oplossingen voor hun persoonlijke problemen vraagt om een persoonlijke aanpak en dat is altijd maatwerk. Als vervolgens blijkt dat mijn bijdrage er toe doet, dan geeft dat voldoening. De ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan zeker niet stil en er is dan ook altijd wat bij te leren.

marjoke.vanhaastrecht@fysioclub.nl Fysiotherapie Geldrop – De Fysioclub Laarstraat

Het samen met ’n patiënt zoeken naar effectieve oplossingen voor hun persoonlijke problemen vraagt om een persoonlijke aanpak en dat is altijd maatwerk.

Gespecialiseerd in Oncologiefysiotherapie
BIG nummer: 29033701604