Blessure spreekuur Tennisvereniging Carolus

Je kunt je online aanmelden voor het blessurespreekuur voor tennissers van Tennisvereniging Carolus via JVDI de Fysioclub.

Tennisvereniging Carolus

Waar en wanneer?

Op afspraak bij de clubsupport spreekuren op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Kosteloze blessurebeoordeling

Alle leden van Tennisvereniging Carolus kunnen tijdens de clubsupport spreekuren op een van de locaties van JVDI de Fysioclub terecht voor advies met betrekking tot hun blessures. Medewerkers van De Fysioclub zullen je adviseren en informeren over je blessure.

Afspraak maken

Loop je een blessure op? Meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens JVDI de Fysioclub 085-782 16 16 om een afspraak te maken voor het clubsupport spreekuur. Of plan gelijk een afspraak in via de aanmeldknop op deze pagina.

Sportclubs in ZO Brabant

Veel sportverenigingen in Zuidoost-Brabant zijn bekend met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding van De Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub aan het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van JVDI de Fysioclub.

Meer informatie

Meer weten over clubsupport of sportmedische begeleiding? Wij vertellen je er graag meer over. Je kunt ons bereiken via 085-782 16 16 of meld je aan via onderstaand formulier.

Direct online reserveren