Fysiotherapie Helmond

In Helmond vind je twee locaties van De Fysioclub. Een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub is de locatie op sportpark de Braak. De therapeuten maken hier gebruik van de faciliteiten die het park te bieden heeft en kunnen daardoor alle zorg bieden die je nodig hebt. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid.

De andere locatie van JVDI de Fysioclub in Helmond is de locatie op de Kromme Steenweg 25. Deze locatie biedt verschillende specialisaties en mogelijkheden zoals orthopedische revalidatie, sportfysiotherapie, reguliere fysiotherapie en kaakfysiotherapie.

Tevens kan hier worden getraind in kleine groepen in de fitnesszaal. Ben je op zoek naar fysiotherapie in Helmond? Neem dan snel contact op.

Contact Fysioclub Helmond

Je vindt onze locaties voor fysiotherapie in Helmond aan de Kromme Steenweg en op sportpark de Braak. Wil je graag een afspraak maken met een van onze professionals? Bel dan 085 782 16 16 of stuur een e-mail naar secretariaat.jvdi@fysioclub.nl.

Gezonde voeding en voldoende bewegen, dat is waar wij bij De Fysioclub naar streven. Op een inspirerende en efficiƫnte manier hopen wij zoveel mogelijk mensen letterlijk te bewegen en in beweging te houden.

Fysio Helmond
Maak afspraak

Onze Fysioclub locaties in Helmond

JVDI de Fysioclub heeft 2 vestigingen in Helmond namelijk aan Sportpark de Braak en aan de Kromme steenweg? Jij bepaald zelf in welke vestiging je geholpen wil worden. Kom je snel eens langs?

Fysiotherapeuten in Helmond

Benieuwd naar onze professionals? Onderstaand vind je de fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij de locaties van JVDI de Fysioclub in Helmond. Al onze fysiotherapeuten zijn opgeleid tot specialisten en helpen je bij het oplossen van jouw klachten met betrekking tot fysiotherapie.

Therapie aanbod in Helmond

Bij de locaties voor fysiotherapie in Helmond kun je terecht voor verschillende specialisaties. Onze fysiotherapeuten kunnen je onder andere helpen op het gebied van orthopedische revalidatie, sportfysiotherapie en kaakfysiotherapie.