Fysiotherapie Gemert

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Gemert? In fitnesscentrum Fitland vind je een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub. Op deze locatie kun je terecht voor uiteenlopende behandelingen binnen de fysiotherapie. Bij De Fysioclub behandelen wij alle problemen waar jij tegenaan loopt wat betreft het bewegend functioneren. Hierbij kijken we ook naar jouw persoonlijke wensen en doelen om tot een passende behandeling te komen.

Op de locatie in Gemert zijn ruime behandelkamers aanwezig waar verschillende behandelvormen gegeven kunnen worden. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die op deze locatie aanwezig zijn, zoals de fitnessapparatuur en het zwembad. Op deze manier kunnen onze therapeuten zo efficiƫnt mogelijk te werk gaan. Zij staan klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing voor jouw klachten.

Contact Fysioclub Gemert

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. Je kunt onze locatie aan de Vicaris van de Asdonckstraat in Gemert bereiken op 085 782 16 16 of per mail naar jvdi@fysioclub.nl.

Bij JVDI de Fysioclub streven we naar een gezonde manier van leven voor iedereen. Door middel van gezonde voeding en voldoende beweging kan bijna iedereen dit bereiken. Wij helpen je hier graag bij!

JVDI de Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat Gemert
Maak afspraak

Onze Fysioclub locaties in Gemert

Onze locatie in Gemert vind je aan de Vicaris van de Asdonckstraat. Zien we je daar?

 • Fysiotherapie Gemert – De Fysioclub Vic. vd Asdonckstraat

  Vicaris van der Asdockstraat 55 5421 VB Gemert 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
  Openingstijden
  • Maandag07:30 - 21:00
  • Dinsdag07:55 - 21:00
  • Woensdag07:30 - 21:00
  • Donderdag08:45 - 21:00
  • Vrijdag07:30 - 17:05
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Fysiotherapeuten in Gemert

Ben je nieuwsgierig naar de behandelaars van JVDI de Fysioclub aan de Vicaris van de Asdonckstraat? Onderstaand vind je een overzicht van de werkzame fysiotherapeuten. Allemaal beschikken zij over de nodige kennis en ervaring in de fysiotherapie om jouw klachten te behandelen.

Therapie aanbod in Gemert

Op de locatie van JVDI de Fysioclub in Gemert kunnen wij je helpen met behulp van verschillende soorten therapie. Zo kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie maar bieden wij ook manuele therapie, sportfysiotherapie en echografie aan. Bekijk hieronder of de soort fysiotherapie die jij nodig hebt er bij staat.