Fysiotherapie Geldrop

Op zoek naar fysiotherapie in Geldrop of omgeving? Je vindt een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub aan de Laarstraat. De locatie is gevestigd in een gemeentemonument en heeft daardoor een bijzondere sfeer. De praktijk is in 2019 opnieuw ontworpen wat heeft geresulteerd in een eigentijds interieur en een kalmerende omgeving.

De Fysioclub in Geldrop is aangesloten bij het SPOZ netwerk, dit is een netwerk met eerstelijns paramedici die veel kennis hebben van zorg met betrekking tot de oncologie. Het SPOZ netwerk streeft naar kwalitatieve zorg voor patiënten die kanker hebben of hiervan aan het genezen zijn.

Je kunt op de Laarstraat dus zowel terecht voor fysiotherapie als gespecialiseerde zorg. Bij De Fysioclub behandelen wij alles waar je tegenaan loopt met betrekking tot het bewegend functioneren. Met persoonlijke aandacht, moderne apparatuur en behandelmethoden gaan wij op zoek naar een oplossing voor jouw klachten.

Contact Fysioclub Geldrop

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Geldrop? Onze specialisten staan voor je klaar! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085 782 16 16 of een e-mail te sturen naar secretariaat.jvdi@fysioclub.nl. Je vindt onze locatie in Geldrop aan de Laarstraat.

Bij de fysio in Geldrop streven wij ernaar om onze cliënten op een gezonde manier in het leven te laten staan. Gezond leven en in beweging blijven, dat is waar wij voor gaan!

Fysiotherapie Geldrop
Maak afspraak

Onze Fysioclub locaties in Geldrop

In Geldrop vind je onze fysiotherapie aan de Laarstraat. Kom je snel eens langs?

Fysiotherapeuten in Geldrop

Ben je benieuwd wie de fysiotherapeuten in Geldrop precies zijn? Onderstaand vind je een overzicht van onze medewerkers. Allen zijn zij gespecialiseerd in fysiotherapie en helpen ze je graag met het zoeken naar een oplossing voor jouw persoonlijke problemen.

Therapie aanbod in Geldrop

In de vestiging van JVDI de Fysioclub in Geldrop worden verschillende soorten therapie aangeboden. Naast reguliere fysiotherapie en oncologiefysiotherapie vanuit het SPOZ netwerk is er ook manuele therapie en oedeemtherapie beschikbaar. Daarnaast behoren behandelingen zoals medical taping, deep oscillation therapy en lymftaping ook tot de mogelijkheden.