Fysiotherapie Deurne

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Deurne of omgeving? Dan kun je terecht bij een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub in Deurne aan het Gezondheidsplein. Op deze locatie staan onze behandelaars klaar om met je aan de slag te gaan en jouw klachten te verhelpen.

Op de vestiging in Deurne is een multidisciplinaire samenwerking mogelijk. Huisartsen, fysiotherapeuten en andere disciplines zitten namelijk bij elkaar onder één dak. Op die manier kunnen wij jouw klachten op een complete en efficiënte manier verhelpen. Ook vind je binnen deze centrale locatie de administratie en ondersteunende diensten van JVDI de Fysioclub.

 

Bij Fysiotherapie in Deurne

Onze therapeuten zijn op verschillende gebieden opgeleid: in de fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Zij blijven zich continu bijscholen om extra behandelmethoden toe te kunnen passen zoals Dry Needling, Shockwave, EPTE, echografie of kaakfysiotherapie.

Contact Fysioclub Deurne

Wil je graag een afspraak maken? Je kunt onze fysiotherapie locatie in Deurne aan de Fabriekstraat bereiken op 085 782 16 16 of per mail naar secretariaat.jvdi@fysioclub.nl.

Bij JVDI de Fysioclub helpen wij je graag om gezond te worden én te blijven. Op een inspirerende wijze hopen wij zoveel mogelijk mensen letterlijk te bewegen. Ben je klaar om met een van onze fysiotherapie medewerkers aan de slag te gaan?

Fysiotherapie Deurne JVDI de Fysioclub Fabriekstraat Deurne
Maak afspraak

Onze Fysioclub locaties in Deurne

In Deurne kun je terecht op onze locatie aan de Fabriekstraat. Kom je snel eens bij ons langs?

 • Fysiotherapie Deurne – De Fysioclub Fabriekstraat

  Fabriekstraat 24

  5753 AH Deurne 085-782 16 16 secretariaat.jvdi@fysioclub.nl
  Openingstijden
  • Maandag07:30 - 21:00
  • Dinsdag07:30 - 21:00
  • Woensdag07:30 - 21:00
  • Donderdag07:30 - 21:00
  • Vrijdag07:30 - 21:00
  • Zaterdag08:00 - 12:00
  • ZondagGesloten

Fysiotherapeuten in Deurne

Ben je benieuwd welke fysiotherapeut jou mogelijk zal behandelen aan de locatie in de Fabriekstraat? Onderstaand vind je een overzicht van onze ervaren professionals. Allen hebben zij zin om met jou aan de slag te gaan en jouw klachten te verhelpen.

Therapie aanbod in Deurne

In de vestiging van JVDI de Fysioclub in Deurne kunnen we je helpen met verschillende soorten therapie. Zo bieden wij manuele therapie aan, echografie maar ook behandelmethodes zoals dry needling en kaakfysiotherapie. Bekijk hieronder of de soort fysiotherapie die jij nodig hebt er bij staat.