Beter worden, gezond blijven

De Fysioclub &
het coronavirus

Lees meer

Fysiotherapie Helmond, Mierlo, Gemert, Deurne & Geldrop

JVDI de Fysioclub, voorheen Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh biedt een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid. Een gespecialiseerd team van professionals staat voor je klaar om jouw doelen te behalen en te werken aan de best mogelijke oplossing. Vanuit verschillende disciplines zorgen wij voor een persoonlijke en effectieve aanpak.

Zo bieden wij fysiotherapie, manuele therapie en shockwave therapie aan, maar kun je ook geholpen worden door EPTE specialisten en dry needling experts. Zij stellen alles in staat om jou te helpen en hebben begrip voor jouw persoonlijke situatie. Bij JVDI de Fysioclub snappen medewerkers wat er in jou omgaat en verlenen hiervoor de gepaste zorg. Wij voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden voor het verlenen van zorg.

Of je nu aan het revalideren bent van een operatie of last hebt van een sportblessure, wij staan altijd voor je klaar. Waar de fysiotherapeut je helpt om weer op de juiste manier te bewegen, beoordeelt de manueel therapeut de oorzaak van jouw klachten. Zo komen we samen tot de beste oplossing.

Naast zorg voor volwassenen, bieden wij ook de Kinderfysioclub aan. Hier helpt een fysiotherapeut of manueel therapeut jouw kind beter te worden en gezond te blijven. Hierbij vinden wij het beleven van plezier aan het bewegen heel belangrijk.

Bij JVDI de Fysioclub kun je terecht voor een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid. Een gespecialiseerd team van professionals staat voor je klaar om jouw doelen te behalen en te werken aan de best mogelijke oplossing. Of je nu herstellende bent van een ingrijpende operatie of weer fit wil worden na de zwangerschap. Vanuit verschillende disciplines zorgen wij voor een persoonlijke en effectieve aanpak.

Zo bieden wij fysiotherapie, manuele therapie en shockwave therapie aan, maar kun je ook geholpen worden door EPTE specialisten en dry needling experts. Zij stellen alles in staat om jou te helpen en hebben begrip voor jouw persoonlijke situatie. Bij JVDI de Fysioclub snappen medewerkers wat er in jou omgaat en verlenen hiervoor de gepaste zorg. Wij voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden voor het verlenen van zorg.

Je vindt JVDI de Fysioclub in het zuidoosten van Brabant. De locaties bevinden zich in Mierlo, Deurne, Helmond, Gemert en Geldrop. Onze openingstijden zijn ruim zodat je altijd bij ons terecht kunt.

Ben je slecht ter been of niet in staat om te lopen na een operatie? Dan bieden wij de JVDI Haal en Brengservice aan. Deze dienst is gratis wanneer je vanwege medische indicatie niet zelfstandig naar de praktijk kunt komen en gaan. De Haal en Brengservice is op vaste tijden en wordt aangeboden wanneer de rijafstand binnen vijf kilometer van een van de praktijklocaties is.

Bewegen is goed voor voor lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien en je kunt makkelijker met stress omgaan.

Lees meer over beweging

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Lees meer over voeding

Positieve gedachten over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Lees meer over mind-set

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Lees meer over balans

Wat onze klanten zeggen

JVDI heeft me goed begeleid zodat ik zo snel mogelijk kan functioneren op mijn eigen niveau. Een prettige sfeer voor mij als patiënt. Mijn speciale dank aan Rens.

Bij de controle van mijn arts, was hij zeer verbaasd wat ik allemaal met mijn knie kon doen. Door mijn tevredenheid,zijn enkele van mijn kennissen ook in therapie bij JVDI

Geweldig geholpen na een nieuwe knie. Opgehaald met de haal en service en uitstekend behandeld. De praktijk ziet er na de verbouwing heel mooi uit.

Mijn doel is sporten en lijnen tegelijk en dat is zeker gelukt.​ Met de goede begeleiding van Huub & Thomas sport ik nog steeds met plezier en wil ik nog wat afvallen.​

Nieuws van De Fysioclub

 • Clubsupport blessurespreekuur wordt hervat

  Clubsupport blessurespreekuur wordt hervat

  Lees meer
 • Sportpark de Braak

  Het verhaal van Campus de Braak

  Lees meer
 • Workshop gezonde voeding Gemert

  Lees meer

Blogs van De Fysioclub

 • Wat te doen bij etalagebenen? Looptraining en advies

  Lees meer
 • Hoe kun je blijven werken ondanks jouw klachten?

  Lees meer
 • Valpreventie voor senioren: 5 tips

  Lees meer

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJVDI de Fysioclub is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vind nu een Fysioclub locatie bij jou in de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Met meer dan 20 locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een locatie waar we je van dienst kunnen zijn.

Vind locatie