Gemert's Expertisecentrum voor Artrose Behandeling bij De Fysioclub

Gemert's Expertisecentrum voor Artrose Behandeling bij De Fysioclub

Gerichte Therapieën voor Artrose Verlichting in Gemert

arrow-down

Gemert's Weg naar Comfort: Onze Artrosebehandelingen

De Fysioclub in Gemert, waar we begrijpen dat de behandeling van artrose een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak vereist. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor je klaar om je te begeleiden in jouw reis naar een actiever en comfortabeler leven, ongeacht of je te maken hebt met artrose aan de knieën of heupen.

Onze Ervaring met Artrosebehandeling: Bij De Fysioclub hebben we een schat aan ervaring op het gebied van artrosebehandeling. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, die nauw met elkaar samenwerken, begrijpen de complexiteit van deze aandoening en zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg op maat.

GLA:D® Programma: Wij volgen het GLA:D® programma, een gerenommeerd programma voor de behandeling van artrose. GLA:D® staat voor Good Life with OsteoArthritis: Denmark, en het is ontwikkeld in Denemarken met als doel om de symptomen van artrose te verminderen en de algehele levenskwaliteit te verbeteren.

Wat houdt het GLA:D® programma in? Het GLA:D® programma is een evidence-based behandelprogramma dat zich richt op educatie, oefentherapie en zelfmanagement. Het begint met het verstrekken van inzicht in artrose en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op de symptomen. Vervolgens omvat het programma specifieke oefeningen die zijn ontworpen om kracht, stabiliteit en bewegingsvrijheid te verbeteren.

Voordelen van GLA:D®:

  • Vermindering van pijn en stijfheid.
  • Verbetering van fysieke functie en mobiliteit.
  • Toename van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen in het omgaan met artrose.

Multidisciplinaire Benadering: Bij De Fysioclub begrijpen we dat artrose meer dan alleen fysiotherapie vereist. Daarom bieden we een multidisciplinaire aanpak, waarbij we samenwerken met andere disciplines zoals ergotherapie en podotherapie. Deze holistische benadering zorgt ervoor dat alle aspecten van jouw gezondheid worden aangepakt.

Samenwerking met Verwijzers: Wij geloven in samenwerking, niet alleen binnen onze praktijk, maar ook met verwijzers zoals huisartsen en medisch specialisten. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat jouw behandeling naadloos aansluit op andere medische zorg die je mogelijk ontvangt.

Bij De Fysioclub in Gemert ben je op de juiste plek als het gaat om de behandeling van artrose. We streven ernaar om jou te ondersteunen op weg naar een actiever en comfortabeler leven. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe onze ervaren professionals je kunnen helpen om de uitdagingen van artrose aan te pakken en te overwinnen.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.