Fysiotherapie bij Somatic de Fysioclub

Locaties: Cothen, Leersum, Doorn en Driebergen

Door actief te bewegen, weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en proactief met je klachten om te gaan, kun je jouw klachten op lange termijn verhelpen. De Fysiotherapeut kan er samen met jou voor zorgen dat je dit op de juiste manier kan bereiken en zal je daarin begeleiden. De fysiotherapeut geeft je adviezen en een op maat behandeling die je verder helpt.

Ons team van fysiotherapeuten zal onderzoeken waarom je vastloopt in jouw bewegend functioneren en wat de belemmeringen zijn voor een normaal herstel.

 

De fysiotherapeut zal het juiste plan neerzetten om de klachten blijvend te verhelpen en jou daarin begeleiden. De behandelingen zullen zo efficiënt mogelijk zijn. Eventueel kan de fysiotherapeut je doorverwijzen naar een specialisme zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, of kinderfysiotherapie mocht dat nodig zijn. Voor, tijdens en na de behandeling meten we verschillende aspecten. Deze leveren veel ervaringscijfers op, waar iedereen beter van wordt en zo kunnen we de vorderingen in de gaten houden.

Onze zorgprogramma’s en zorgplannen zijn gericht op de laatste evidentie. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en hoe lang het behandeltraject gaat duren.

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Hoe gaat jouw fysiotherapeut te werk?

Vraaggesprek:

De fysiotherapeut zal een uitgebreid vraaggesprek houden om de oorzaak van de klachten die je hebt helder te krijgen. De fysiotherapeut wil achterhalen waarom jij vastloopt in jouw functioneel bewegen en waarom de klachten niet herstellen zoals dat eigenlijk zou moeten. Daarbij is het ook van belang dat de fysiotherapeut een goed beeld krijgt van jou als persoon.

Onderzoek:

Na het vraaggesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de klachten beter in beeld te brengen, een meting te doen, om vervolgens een persoonlijk behandelplan te kunnen maken.

 

Jouw persoonlijke doelstellingen en hulpvraag worden daarin concreter gemaakt. Na het onderzoek heeft de fysiotherapeut een duidelijk beeld van de duur van de behandeling, de frequentie van de behandeling en welke behandeling er nodig is om het behandeldoel te bereiken.

Behandeling:

We behandelen jou met de modernste apparatuur en de meest actuele behandelmethoden om jouw behandeldoel te bereiken. Onze therapeuten beschikken over accurate kennis en veel ervaring. Tijdens en na de behandelperiode doen we nogmaals de metingen om het herstelproces zo inzichtelijk mogelijk te maken.

Direct aanmelden of een afspraak maken voor Fysiotherapie?

Je wil graag gelijk een afspraak maken voor fysiotherapie? Vul dan het formulier hier onder in en dan nemen wij contact met je op.

Heb je reeds contact gehad met Somatic de Fysioclub en is er aan je gevraagd om informatie aan te leveren? Vul dan de formulier in op de aanmeld pagina.