Diëtetiek bij Somatic de Fysioclub Doorn en Driebergen

Tegenwoordig is er zoveel te zien en horen over goede voeding, dat het niet makkelijker wordt daarin een keuze te maken. Wat is nou gezonde voeding en hoeveel heb je nodig om de juiste bouwstoffen tot je te nemen. Heb je hulp nodig om af te vallen? Of heb je een te laag gewicht en lukt het niet om aan te komen? Een eetpatroon veranderen is niet gemakkelijk, maar de diëtiste kan je daarbij helpen.

Dietetiek Somatic de Fysioclub

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

Voor wie?

Een diëtist is er niet alleen om af te vallen of op gewicht te komen. Ook kan de diëtist voedingsadvies geven aan kinderen en volwassen met:

  • COPD
  • Diabetes (suikerziekte)
  • Hoog cholesterol
  • Hoge bloeddruk
  • Darmklachten
  • Allergiën

Hoe gaat de diëtist te werk?

De diëtist zal in kaart brengen wat je voedingspatroon op dit moment is. Je krijgt daarna alle informatie en begeleiding die je nodig hebt om een ander voedingspatroon aan te nemen. Daar kun je direct mee aan de slag.

Waar bieden onze therapeuten Diëtetiek?

Direct aanmelden of een afspraak maken voor Diëtetiek?

Wil je gelijk met ons in contact nemen voor een vraag of een eventuele afspraak voor Diëtetiek? Vul dan het formulier hier onder in en wij nemen contact met je op.

Heb je reeds contact gehad met Somatic de Fysioclub en is er aan je gevraagd om informatie aan te leveren? Vul dan de formulier in op de aanmeld pagina.