Chiropractie bij Somatic de Fysioclub Leersum

Chiropractie

De Chiropractor is een specialist in het diagnostiseren, behandelen en op gebied van preventie van klachten aan het bewegingsapparaat, voornamelijk functionele stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. Chiropractie is een aanvulling op de reguliere geneeskunde, niet als vervanging hiervan.

Wat doet de chiropractor?

De chiropractor is een universitair geschoolde expert op het gebied van belemmeringen die je ondervindt in jouw dagelijks bewegend functioneren. De chiropractor gaat uit van het principe dat ons houdings- en bewegingsapparaat gemaakt is om te bewegen op een natuurlijke en lichaamseigen manier. Als dit natuurlijk bewegen verstoord raakt door te weinig lichaamsbeweging, door spanning, stress of door er routinematig een andere belasting van te vragen, kunnen er klachten ontstaan. De behandeling van de chiropractor is zoveel mogelijk gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke kennis.

Gespecialiseerde professionals

Ben je benieuwd wie jou zal behandelen? Hiernaast vind je een overzicht van onze professionals.

De behandeling bij de chiropractor

De behandeling van de chiropractor werkt snel en effectief. Het resultaat zal met oefentherapie ondersteunt worden om het resultaat op de lange termijn vast te houden. Soms heeft de chiropractor contact met andere therapeuten, een specialist of huisarts of werkt daarmee samen om de behandeling af te stemmen.

Chiropractie Somatic de Fysioclub

Waar bieden onze therapeuten Chiropractie?

Direct aanmelden of een afspraak maken voor Chiropractie?

Wil je gelijk met ons in contact nemen voor een vraag of een eventuele afspraak voor Chiropractie? Vul dan het formulier hier onder in en wij nemen contact met je op.

Heb je reeds contact gehad met Somatic de Fysioclub en is er aan je gevraagd om informatie aan te leveren? Vul dan de formulier in op de aanmeld pagina.