Nina Schippers

Bekkenfysiotherapeute

Mijn naam is Nina Schipper-Castrup, ik ben gelukkig getrouwd, moeder van 2 jongens en enthousiaste bekkenfysiotherapeute.


Ik heb van 1999-2003 de opleiding tot algemeen fysiotherapeute op de Hogeschool Utrecht gevolgd en succesvol afgerond. Daarna snel geïnteresseerd geraakt in specialisatie bekkenfysiotherapie en tussen 2005-2008 de opleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut bij het SOMT gevolgd en succesvol afgerond.


Hoe langer ik als bekkenfysiotherapeut aan het werk ben, hoe enthousiaster ik word over het vak. Het werkgebied van de bekkenfysiotherapeut is heel breed en dat maakt het voor mij zo aantrekkelijk.


Het behandelen van patiënten met onbegrepen onderbuiksklachten, bekken- en of bekkenbodemproblematiek en het o.a. inwendig handelen is afwisselend en uitdagend. Het sleutelwoord bij mij is denk het “totaalplaatje” ontdekken en niet alleen de losse functiestoornissen behandelen. Een van mijn sterke kanten is, dat ik goed kan luisteren en op de juiste momenten durf door te vragen of te confronteren. Hierdoor leer ik tijdens mijn intake en de behandelingen de mens achter de klacht(en) kennen en kan met de juiste adviezen en informatie behandelen. Samen met de patiënt naar optimale oplossingen zoeken en het doel bereiken, wat de patiënt voor ogen heeft geeft mij energie en laat het vuurtje in mij branden.


Daarnaast ben ik graag onderdeel van een team, waarin ik een gezellige open sfeer belangrijk vindt.


Naast mijn werk ben ik druk met mijn gezin, fitness ik, hou ik van fotograferen en gezelligheid met vrienden.

De Fysioclub Van Beeck Calkoenstraat
Nina Schipper-Castrup Somatic de Fysioclub

Ik wil graag het "totaalplaatje" ontdekken.

Gespecialiseerd in Bekkenfysiotherapie
BIG nummer: 49060481204