Joanne de Jong

Oefentherapeut

Ik ben Joanne de Jong, sinds mei 2019 de nieuwe oefentherapeute Mensendieck bij Somatic de Fysioclub in Doorn.

Fris van de opleiding (eind 2018 heb ik de HBO studie oefentherapeut Mensendieck in Amsterdam afgerond) heb ik er veel zin in om samen met het enthousiaste team hier van De Fysioclub mijn mooie vak uit te gaan oefenen.

Wat kan ik als oefentherapeute voor u betekenen?

Het is iedereen gegund om zonder beperkingen van lichamelijke klachten te kunnen bewegen. Dat maakt bewegen veel leuker om te doen!

Lichamelijke klachten aan de lage rug, nek en gewrichten kunnen veroorzaakt worden door uw eigen specifieke manier van bewegen, uw houding en uw leefstijl. Het hebben van veel stress bijvoorbeeld speelt een steeds grotere rol bij het ontstaan van deze klachten.

Als oefentherapeute kijk ik naar het lichaam als geheel en ook naar uw dagelijks leven. Ik onderzoek waar de klachten vandaan komen en stel samen met u het behandeldoel vast. Vervolgens gaan we aan de slag om dat doel te halen door het doen van oefeningen, het bewust worden van de houding en hoe je het beste met de klacht kunt omgaan. Ik ben pas tevreden als u zelfstandig verder kunt. De behandeling is dus pas klaar als u mij niet meer nodig heeft.

De Fysioclub Dorpsstraat
Joanne de Jong

Het is iedereen gegund om zonder beperkingen van lichamelijke klachten te kunnen bewegen. Dat maakt bewegen veel leuker om te doen!

Gespecialiseerd in Fysiotherapie
BIG nummer: 49104447993