Irene Kruijswijk Jansen

Fysiotherapeut

Ik ben een enthousiaste, gedreven en sportieve fysiotherapeute met een brede interesse. Ik neem graag initiatief en vind het leuk opbouwend aan het werk te gaan. Mijn manier van werken is dat ik de patiënt centraal stel en samen met de patiënt stapsgewijs ons behandeldoel behaal. Voorwaarden scheppend werken richting fit zijn en je fit voelen.


Ik heb me verdiept in het Medical Taping Concept, Myofasciale Triggerpoint behandelingen en Dry Needling (voor pijn management en triggerpoint benadering). Tevens ben ik actief in het COPD netwerk en Claudicationet, waar we regionaal samenwerken om een zo optimaal mogelijk en evidence based behandel beleid op te kunnen stellen.


De afgelopen jaren heb ik me ook ingezet voor Fc Driebergen op het gebied van medische staf en beleid, zoals bijvoorbeeld blessure preventie.
Ik heb een minor Leefstijlcoaching en Gezondheidsbevordering gevolgd, waardoor ik me nog beter kan verplaatsen in de patiënt en in chronische ziektebeelden.

Bij De Fysioclub werk ik in een organisatie, waar kwaliteit, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Samen in ontwikkeling!

De Fysioclub Dorpsstraat
Irene Kruijswijk Jansen Fysiotherapeut Somatic de Fysioclub Driebergen

Samen in ontwikkeling!

Gespecialiseerd in Dry needling
BIG nummer: 59917192204