Fenne Folkersma Kok

Oefentherapeut

Al van kinds af aan heb ik affiniteit met bewegen, ik kon eerder dansen dan lopen. Maar veel sporten in combinatie met groei brengt blessures met zich mee, dus opeens rolde ik in de wereld van Fysio– en Oefentherapie. Deze laatste therapie sprak mij zo aan dat ik van zelf bewegen, naar anderen helpen met bewegen ben overgestapt. Elke keer weer ervaar ik wat bewegen kan doen met de gehele gezondheid. Door regelmatige fysieke activiteit voel je je sterker, zowel fysiek als mentaal.

Ik ben er niet alleen voor het herstelproces, maar ook om vervolgens gezond te blijven. Ik heb jou namelijk pas echt geholpen, als je mij niet meer nodig hebt. Door te werken aan houding en beweging leer je jouw lichaam beter kennen, en leer je het op de juiste manier te gebruiken en te belasten. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt.

Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in het verband tussen mentale gezondheid en fysieke activiteit. Daarnaast kun je bij mij terecht met klachten op het gebied van houding, sport, slaap, ontspanning, en geef ik regelmatig groepslessen.

Bewegen is heerlijk, handig en heel gezond. Ik gun het daarom iedereen om met plezier te kunnen (blijven) bewegen en daar draag ik als eerste Oefentherapeut Cesar binnen Somatic de Fysioclub op verschillende locaties zoals Leersum en Doorn graag mijn steentje bij.

fenne.folkersma@fysioclub.nl De Fysioclub Dorpsstraat
Fenne Folkersma Kok - Somatic de Fysioclub
Gespecialiseerd in Fysiotherapie