Blessure spreekuur Voetbal vereniging HDS

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor Voetbal vereniging HDS via Somatic de Fysioclub

HDS

Waar en wanneer?

  • Voetballers van Voetbal vereniging HDS zijn welkom op onze locatie in Leersum, dit kan zelfs op de dag van aanmelding.

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van Voetbal vereniging HDS kunnen een blessure kosteloos laten beoordelen door onze professionals. Zij zullen je adviseren wat je het beste kunt doen.

Afspraak maken

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens Somatic de Fysioclub (0343-417096) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Sporters kunnen zich online, telefonisch en per whatsapp aanmelden en worden dan dezelfde dag nog beoordeeld op 1 van de locaties.

Sportclubs in de Utrechtse heuvelrug

Veel Sportclubs in de Utrechtse heuvelrug zijn bekend met de sportmedische begeleiding van Somatic de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij de Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Somatic De Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Irene Kruijswijk Jansen en Lorenzo van den Top vertellen je er graag meer over. Je kunt Irene en Lorenzo bereiken op info@somatic.nl.

Irene Kruijswijk Jansen Fysiotherapeut Somatic de Fysioclub Driebergen Lorenzo van den Top Fysiotherapeut Somatic de Fysioclub Driebergen

Online aanmelden

Plan hier je afspraak voor het blessurespreekuur voor sportclubs online