Blessure spreekuur FC Driebergen

Online aanmelden voor het blessurespreekuur voor voetballers van FC Driebergen via Somatic de Fysioclub

Waar en wanneer?

  • Iedere dinsdag tussen 21.00 uur en 21.30 uur op de club bij FC Driebergen
  • Op afspraak bij 1 van de locaties van Somatic de Fysioclub

Kostenloze blessurebeoordeling

Alle leden van FC Driebergen kunnen tijdens dit spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door fysiotherapeuten Irene Kruijswijk Jansen en Lorenzo van den Top van Somatic de Fysioclub. Zij zullen je dan adviseren wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van Somatic de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens Somatic de Fysioclub (0343-417096) om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. Sporters kunnen zich online, telefonisch en per whatsapp aanmelden en worden dan dezelfde dag nog beoordeeld op 1 van de locaties.

Sportclubs in de Utrechtse heuvelrug

Veel Sportclubs in de Utrechtse heuvelrug zijn bekend met de sportmedische begeleiding van Somatic de Fysioclub en kiezen daarom bewust voor deskundige begeleiding. Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling veel tijd besparen. De sportmedische begeleiding bij de Fysioclub houdt zich bezig met alle medische aspecten van de sportbeoefening. Voor vragen en advies over een sportblessure ben je dus bij De Fysioclub op het juiste adres. Meerdere (top-)sporters gingen jou voor en zijn inmiddels vertrouwd met de sportmedische begeleiding van Somatic De Fysioclub.

Informatie

Meer weten over het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Irene Kruijswijk Jansen en Lorenzo van den Top vertellen je er graag meer over. Je kunt Irene en Lorenzo bereiken op info@somatic.nl.

Irene Kruijswijk Jansen Fysiotherapeut Somatic de Fysioclub Driebergen Lorenzo van den Top Fysiotherapeut Somatic de Fysioclub Driebergen

Online aanmelden

Plan hier je afspraak voor het blessurespreekuur voor sportclubs online