Leefstijlcoaching

Bij Somatic de Fysioclub bieden wij onze cliënten nu ook leefstijlcoaching aan. Een leefstijlcoach kan je helpen bij het maken van jouw eigen keuzes wat betreft voeding, beweging en slaap- en stressmanagement. Het doel van leefstijlcoaching is een blijvende verbetering van jouw leefgewoontes.

  • Geen ziekte of probleem behandelen
  • Puur gericht op toewerken naar persoonlijk doel
  • Leer omgaan met: indelen van dag, ervaren van prikkels of voeding slaap of bewegen

Kenmerken van leefstijlcoaching

In tegenstelling tot onze andere behandelingen wordt er bij leefstijlcoaching geen ziekte of probleem behandeld. De coaching is puur gericht op het toewerken naar jouw persoonlijke doel. Dit kan bijvoorbeeld het vinden van meer rust of het krijgen van meer energie zijn.

Samen met de leefstijlcoach ga je op zoek naar nieuwe leefgewoontes die je dagelijks kunt toepassen om dat doel te bereiken. Denk hierbij aan het indelen van de dag, het omgaan met veel prikkels of doelen op het gebied van voeding, slaap en bewegen.

Leefstijlcoach Somatic de Fysioclub

De leefstijlcoach helpt je bij het vinden van de juiste gewoontes voor jouw persoonlijke doel en helpt je om deze te trainen en te integreren in jouw dag. Zo krijg je steeds meer grip op het bereiken van jouw persoonlijke doel. >Onze leefstijlcoach Marijn is aangesloten bij de BLCN. Dit houdt in dat hij HBO geschoold is en een gedegen achtergrond heeft in leefstijlcoaching.

Prijzen leefstijlcoaching

Wanneer je een leefstijlcoach-traject wilt volgen, neem je doorgaans minimaal vijf sessies af van een half uur. Voor cliënten die nog geen klant zijn bij Somatic de Fysioclub zijn de kosten hiervoor € 200,00. Ben je al klant bij Somatic de Fysioclub?, dan betaal je € 175,00 voor vijf sessies. Mocht je nog vragen hebben over leeftstijlcoaching bij Somatic de Fysioclub, stel ze dan gerust!

 
Leefstijlcoach Marijn de Graaf