Over Somatic de Fysioclub

De Fysioclub beschikt over een ervaren en veelzijdig team van professionals. Het team van fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, mulligan therapie, bekkentherapeuten, dry needling, podologie, winback, chiropractie en diëtisten stelt alles in het werk om je te helpen jouw doelstellingen te realiseren. Professionals die de filosofie en werkwijze van De Fysioclub in de praktijk brengen. Zij hebben begrip voor jouw situatie, realiseren zich wat er door je heen gaat en hebben de kennis en kunde om je goed te kunnen helpen. Alle zorgverleners voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden voor het verlenen van zorg.

Compleet

Een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid, dat is De Fysioclub. Of je je conditie wilt verbeteren of wilt revalideren na een heupoperatie, we bieden een persoonlijke en complete oplossing. Bij De Fysioclub werken gespecialiseerde professionals, die samen een multidisciplinair team vormen om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Door een goede samenwerking van verschillende disciplines kunnen wij de zorg bieden en afstemmen die jij nodig hebt.

Actief

Door een actieve aanpak komen we tot de beste resultaten. Het programma wat we voor jou ontwikkelen, vraagt een actieve inzet, waarmee je samen met jouw behandelaar werkt aan het realiseren van jouw doelen. Samen werken we aan jouw gezondheid.

Persoonlijk

De Fysioclub staat voor een persoonlijke aanpak. De programma’s zijn op jou afgestemd en de behandelaar houdt de resultaten en vorderingen nauwlettend in de gaten. De behandelingen worden gedurende het traject bijgesteld mocht dat nodig zijn. De behandelaar heeft oog voor jou als persoon en zorgt ervoor dat het programma op zo’n manier resultaat boekt dat het voor jou goed aanvoelt.

Dichtbij

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. We hebben ruime openingstijden en vele locaties verspreid over de Utrechtse heuvelrug waar je ons kunt vinden. Somatic de Fysioclub is gevestigd in: Doorn, Driebergen, Leersum en Cothen. We begeleiden jou graag naar daar waar je wilt komen. Voor elke hulpvraag hebben we de expertise in huis om jou te bieden wat je nodig hebt.

Door professionele kennis, ervaring, goede programma’s, een persoonlijke aanpak en een goede samenwerking zorgt De Fysioclub altijd voor een hoge behandelkwaliteit.

Fysio (sport) spreekuur

Niets is zo vervelend als een slepende sportblessure. Door een snelle diagnose en eventuele behandeling voorkomt u veel ongemak. Heeft u een blessure? Wacht dan niet en kom naar een Somatic inloop-sportspreekuur! 

Op verschillende locaties van Somatic kunt u snel en gratis terecht op speciale inloop- sportspreekuren. Na een screening wordt, indien wenselijk, een eerste behandeling afgesproken. De geblesseerde sporter kan rekenen op een professionele beoordeling van de blessure in relatie tot de beoefende sport. Indien nodig, wordt contact gezocht met de huisarts, een specialist of eigen fysiotherapeut van de sporter.

Locaties en tijdstippen van inloop-sportspreekuren:

Doorn

Maandagavond: 21.00 – 21.30 uur
Adres: Dorpsstraat 23, 3941 JK Doorn

Driebergen

Dinsdagavond: 21.00 – 21.30 uur
Adres: Hoendersteeg 7, 3972 HA Driebergen

Blessurebeoordeling

Woensdag- en donderdagavond voor 21.00 uur aangemeld
(0343-417096) is dezelfde avond nog gezien op een van de locaties (zie contact).

Altijd jouw fysiotherapeut
bij de hand!

Een team van specialisten staat voor je klaar om de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt, op ieder moment, waar je ook bent. Zo heb je jouw fysiotherapeut altijd op zak. Download nu De Fysioclub App.

Onze partners

Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Fysioclub partner
Harteraad logo

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken