We mogen weer binnen sporten!

Beste sporter, eindelijk binnen weer aan de slag met ‘Gezond Blijven’!

Vanaf 1 juli aanstaande gaan de trainingszalen, met bepaalde voorzorgsmaatregelen, weer open. Op de website staan alle spelregels, adviezen en overige informatie waarvan je op de hoogte moet zijn.

Zo is het maximaal aantal deelnemers aan per training verlaagd naar 10 in Leersum/Cothen en Doorn, zodat wij binnen de gestelde normen blijven. Gebruik de VG-app om jezelf van een plek te garanderen. Vanuit de richtlijnen is het verzoek niet te veel van uren te switchen.

Op verzoek van velen worden er een aantal buitentrainingen standaard in het rooster opgenomen. Deze trainingen zullen maximaal 50 min duren, dit heeft namelijk te maken met het klaarzetten en het opruimen van de benodigde trainingsattributen. Alle helpende handjes zijn welkom waardoor er weinig trainingstijd verloren gaat. Ook de trainingen binnen zullen maximaal 50 min duren, dit is vanwege de wisseling van groepen.

We rekenen erop dat u zich op de hoogte stelt van de in’s en out’s met betrekking tot het verantwoord binnen-/buitentrainen zodat je vanaf 1 juli a.s. weer door het team van Somatic kan worden begeleid in het ‘Gezond Blijven‘.

Zomerrooster

Zoals ieder jaar hebben we voor de maanden juli en augustus weer een aangepast trainingsrooster. Vraag dit na bij uw trainer/trainster of kijk op onze website.

Heb jij vragen over jouw abonnement bij De Fysioclub? Neem dan contact op met jouw coach of met de administratie.

Tot slot. Blijf veilig, blijf gezond, blijf positief en zorg voor elkaar. Alle goeds en we zien je snel weer!

Team De Fysioclub