Seizoensafsluiting 55+ Gym

Na versoepeling van enige corona maatregelen, mocht ook de 55+ gym groep weer beginnen vanaf 11 mei, maar… niet in de Steinheim Sporthal.

Een geweldige uitkomst bleek te zijn dat de groep van harte welkom was op het fraaie terrein van de Doornse IJsbaan. Gesplitst in 2 groepen van 10 personen was de opkomst dan ook telkens groot. Maandag 29 juni vond ook daar de afsluiting van dit seizoen plaats en mocht er gebruik gemaakt worden van het terras (met 1,5 m. afstand), waarvoor dank aan de organisatie van de IJsbaan.

Allereerst was er de uitdaging van een nieuw memorie-spel, wat het nodige geloop met zich meebracht als het geheugen niet helemaal meewerkte! Daarna zoals gepland een gezellig samenzijn met zelfgemaakte hapjes.

Teunie Emons was aangenaam verrast toen zij tijdens een leuke toespraak werd gefeliciteerd vanwege haar 12 ½ jarig jubileum als docente en zij namens Somatic een hortensiaplant kreeg aangeboden en van de groep een dinerbon. In september ziet de groep elkaar weer wanneer het nieuwe seizoen weer begint.