Pilot meetweek: meet je voortgang op locatie Doorn!

Maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni zal voor het eerst in het teken staan van de meetweek. Als abonnementhouder bij Somatic de Fysioclub heb je de kans om op locatie Doorn je voortgang te meten!

Heb je doelstellingen op het gebied van afvallen, sterker worden of conditie krijgen, dan is dit je kans! Schrijf je in voor de meetweek en Marijn zal tijdens de trainingsuren de tijd nemen om jouw lichaamssamenstelling, kracht en conditie te meten. Aan de hand van deze waardes kunnen jouw trainingsdoelen misschien wijzigen. Misschien moet je trainingsschema zelfs aangepast worden!

De bestaande trainingsuren zullen gewoon door blijven gaan. Houdt er wel rekening mee dat Marijn a.g.v. het meetwerk, wat minder tijd en aandacht kan besteden aan de sporters die op dat moment niet gemeten worden.

Indien je geïnteresseerd bent kun je inschrijven voor een meetmoment. Op de balie bij Thea en Wilma ligt de inschrijflijst. Schrijf je naam bij één van deze meetmomenten en meldt je op dat moment in de zaal. Marijn zal klaarstaan om je te meten!

LET OP: deze meetweek is een pilot en dus alleen op locatie Doorn beschikbaar. Als we na deze week veel positieve reactie hebben ontvangen en veel sport(st)ers hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid zullen we deze meetweken ook op de andere locaties gaan invoeren.