LnB Pijn therapie

Nieuwe kijk op pijn

De samenwerking tussen Roland Liebscher-Bracht en Dr. Med. Petra Bracht leidde tot een nieuwe kijk op pijn. In meer dan 90% van de gevallen gaat het om waarschuwingspijn, is hun filosofie. Pijn is niet meer dan een alarmsignaal dat gehoord wil worden. Het lichaam wil zo beschadiging voorkomen of verdere beschadiging tegengaan. Door drukpunttherapie toe te passen wordt de spanning verlicht en vermindert of verdwijnt de pijn. Speciale rekoefeningen herstellen de balans in het lichaam.

De behandeling

Door drukpunttherapie worden spiergroepen anders geprogrammeerd en geven zij geen waarschuwingspijn meer af. Vaak lukt het al tijdens de eerste sessie om de aanwezige pijnmet 70% te verminderen. Daarna volgen er nog een aantal behandelingen. Altijd in combinatie met rekoefeningen die cliënten thuis dagelijks dienen te doen. Op deze manier kunnen zij zelf de resultaten verbeteren en vasthouden. Ook fibromyalgie, migraine, reuma en chronischepijn zijn met behulp van de zogenaamde pijnpuntpressuur goed te behandelen.

Wilt u meer weten? Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van de verschillende behandelvormen binnen Somatic, neem dan vrijblijvend contact op via 0343 417 096, vul ons contactformulier in, info@somatic.nl of loop eens bij ons binnen.