Ervaringen

De Fysioclub waardeert het enorm als je jouw ervaring met ons deelt. De Fysioclub stelt kwaliteit voorop en zo proberen we verbeterpunten door te voeren in onze behandelingen en organisatie. Mocht je ergens ontevreden over zijn, dan staan onze medewerkers open voor een gesprek. Positieve punten horen we natuurlijk ook graag, zodat we weten wat bij jou als prettig ervaren wordt en dat kunnen blijven waarborgen.

Wat onze klanten zeggen

'Na kniedistractie, revalidatie en sportfysio dacht ik de grens van herstel bereikt te hebben. Naar mijn zin echter niet voldoende. Met de Winbacktechniek en uitstekende manuele therapie wist Harm de Roos kracht en mobiliteit nog een grote boost te geven. Aanrader!

Top behandeld door de verschillende fysiotherapeuten van deze vestiging. Was binnen no time van mijn klachten af.

Fantastische benadering van de manueel therapeut, luistert goed en laat me inzien dat ik zelf veel kan doen om te voorkomen dat ik weer (meer) klachten krijg. Top!!

Fijne omgang met mij en klachten snel verholpen en ook gewezen op mijn eigen verantwoordelijkheden.

Voor de stijve spieren bij deze praktijk gekomen. Na 4 behandelingen weer helemaal de oude. Prettige samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Vriendelijke terzakekundige fysiotherapeuten. Professioneel en enthousiast team: je merkt en ziet aan alles dat ze er veel lol in hebben en geïnteresseerd zijn in de cliënten.

Ik kan niet anders omschrijven dat de therapeuten inclusief medewerkers het prima doen.