Beter worden

Veel mensen ontwikkelen (pijn)klachten, blessures of beperkingen van het houdings- en bewegingsapparaat in hun dagelijks leven en kunnen daardoor minder goed functioneren. Wij onderzoeken de oorzaak waarom jij vastloopt in je functioneren en we maken een behandelplan om je zo snel en efficiënt mogelijk (terug) te brengen naar daar waar jij wilt zijn in jouw bewegend functioneren. We gebruiken hiervoor de modernste behandelmethoden, de modernste apparatuur en onze ervaring. Ons team van behandelaars bestaat uit verschillende specialisaties, waardoor we je altijd de zorg kunnen bieden die jij nodig hebt.

Voor, tijdens en na de behandeling verrichten wij metingen. Deze leveren veel ervaringscijfers op. Met deze gegevens kunnen we onze cliënten beter helpen en onze behandelingen aanscherpen en continu verbeteren. We blijven hiermee scherp en zorgen dat we uitstekende resultaten blijven boeken. Als cliënt weet je, door het inzichtelijk maken van de vorderingen, altijd wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Door een persoonlijke benadering en je de aandacht te geven die je nodig hebt, zal je sneller jouw doel bereiken.

Dat je klachten ontwikkelt en daardoor vastloopt in je bewegend functioneren kan vele redenen hebben. Wij zorgen ervoor dat we goed naar jouw verhaal luisteren en onze accurate kennis en ervaring inzetten om je te helpen. Door gezond te leven en gezond in het leven te staan, voel je je beter, krijg je meer energie en herstel je beter.

Jou bewegen, jou in beweging houden. Daar doen we alles voor.

De Fysioclub – Altijd. Overal. Dichtbij.

Soorten therapie

Benieuwd naar hoe we presteren?

Over de afgelopen 2 jaar zijn resultaten rondom het herstelproces van patienten met rugpijn verzameld en geanalyseerd. Dit heet het FysioTopics zorgplan Lage rugpijn.

De resultaten van Het Zorgplan van de aangesloten praktijken worden met elkaar vergeleken. Hierdoor krijgt iedere praktijk inzicht in de effectiviteit van de behandelingen en kunnen deze vervolgens worden bijgestuurd waar nodig.

Wil je meer statistieken over De Fysioclub of het gehele rapport over klantherstel lezen? Klik dan verder.

Bekijk uitslagen
Tarieven fysiotherapie
Zitting fysiotherapie
€ 35,00
Zitting manuele/kinder/geriatrische therapie
€ 45,00
Complexe en/of meervoudige zorgvragen
€ 43,50
Telefonische consult
€ 10,00
Screening
€ 15,00
Intake en onderzoek (DTF 1864)
€ 55,00
Intake en onderzoek (na verwijzing 1870)
€ 40,00
Bekkentherapie
€ 47,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
€ 65,00
Toeslag voor uitbehandeling
€ 15,00
Niet nagekomen/ niet tijdig afgemelde afspraak
100%
Verstrekte verband- en hulpmiddelen
Zie webshop
Eenvoudige, korte rapporten
€ 12,50
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten
€ 50,00

Ik meld mij aan voor fysiotherapie

Ja, ik zou graag meer informatie willen en heb interesse in een kenningsmakingsgesprek.
Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.