Beter worden, gezond blijven

Fysiotherapie Doorn, Driebergen, Leersum & Cothen

Let op! Het nieuwe e-mail adres van Somatic de Fysioclub is info@somatic.nl. Somatic de Fysioclub heeft meerdere locaties in de Utrechtse Heuvelrug en een veelzijdig team van zorgverleners. Zij voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden wanneer het aankomt op het verlenen van zorg. Je kunt van onze medewerkers een professionele en persoonlijke aanpak verwachten.

Bij Somatic de Fysioclub stellen we alles in staat om jouw probleem op te lossen. Of je nu herstellende bent van een operatie of graag fit wilt blijven tijdens je zwangerschap. Dit vereist een actieve inzet en een multidisciplinaire aanpak. Zo kun je tijdens een programma zowel behandeld worden door een fysiotherapeut, sportfysiotherapie als podoloog. Deze werken allemaal in goed overleg mee aan jouw behandeling.

Tijdens het behandelprogramma houden wij de voortgang goed in de gaten. Wij meten de resultaten en passen de behandeling aan waar nodig. De behandelaars hebben oog voor jouw persoonlijke situatie en houden rekening met jouw wensen. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Bij Somatic de Fysioclub kun je ook terecht voor het Fysio spreekuur. Dit is een gratis inloopspreekuur voor zowel reguliere fysiotherapie als sportfysiotherapie. Een blessure kan erg vervelend zijn en je dagelijkse functioneren belemmeren. Tijdens het spreekuur stellen wij een diagnose en bespreken we een eventuele behandeling.

Bij Somatic de Fysioclub bieden wij professionele begeleiding bij het verbeteren van je gezondheid, ongeacht jouw situatie. Wij hebben meerdere locaties in de Utrechtse Heuvelrug en een veelzijdig team van professionals. Zij voldoen aan de hoogste en meest actuele standaarden wanneer het aankomt op het verlenen van zorg. Je kunt van onze medewerkers een professionele en persoonlijke aanpak verwachten.

Bij De Fysioclub stellen we alles in staat om jouw probleem op te lossen. Of je nu herstellende bent van een operatie of graag fit wilt blijven tijdens je zwangerschap. Dit vereist een actieve inzet en een multidisciplinaire aanpak. Zo kun je tijdens een programma zowel behandeld worden door een fysiotherapeut, manueel therapeut als psycholoog. Deze werken allemaal in goed overleg mee aan jouw behandeling.

Voor fysiotherapie en andere behandelingen zoals sportfysiotherapie en podologie, kun je op verschillende locaties in de Utrechtse Heuvelrug terecht. Onze locaties kun je vinden in Driebergen, Doorn, Leersum en Cothen. Daar werken we samen aan jouw gezondheid.

Ben je na een medische ingreep niet in staat om jezelf van en naar een van de locaties te vervoeren? Dan bieden wij de Somatic Haal en Brengservice aan. Wij kunnen namelijk de beste zorg leveren in onze eigen praktijken en ontvangen je daarom graag op locatie. De service geldt voor cliënten uit de regio en kan in overleg met de behandelaar worden geregeld.

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Je krijgt er energie van, je voelt je fitter, je gaat er beter uitzien en je kunt makkelijker met stress omgaan.

Lees meer over beweging

Goed eten is belangrijk voor een goede gezondheid. Door goed te eten, zorg je voor optimale energie waardoor je lichaam optimaal functioneert.

Lees meer over voeding

Positieve gedachten over voldoende bewegen en gezond eten helpen je om gemotiveerd te blijven en jouw doelen of ambities te realiseren.

Lees meer over mind-set

Een goede balans is belangrijk. Balans tussen bewegen en niet overbelasten, tussen stress en ontspanning. Zo blijft je lichaam in evenwicht.

Lees meer over balans

Wat onze klanten zeggen

'Na kniedistractie, revalidatie en sportfysio dacht ik de grens van herstel bereikt te hebben. Naar mijn zin echter niet voldoende. Met de Winbacktechniek en uitstekende manuele therapie wist Harm de Roos kracht en mobiliteit nog een grote boost te geven. Aanrader!

Top behandeld door de verschillende fysiotherapeuten van deze vestiging. Was binnen no time van mijn klachten af.

Fantastische benadering van de manueel therapeut, luistert goed en laat me inzien dat ik zelf veel kan doen om te voorkomen dat ik weer (meer) klachten krijg. Top!!

Fijne omgang met mij en klachten snel verholpen en ook gewezen op mijn eigen verantwoordelijkheden.

Voor de stijve spieren bij deze praktijk gekomen. Na 4 behandelingen weer helemaal de oude. Prettige samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Vriendelijke terzakekundige fysiotherapeuten. Professioneel en enthousiast team: je merkt en ziet aan alles dat ze er veel lol in hebben en geïnteresseerd zijn in de cliënten.

Ik kan niet anders omschrijven dat de therapeuten inclusief medewerkers het prima doen.

Nieuws van De Fysioclub

 • Somatic - FMS Dalto Driebergen

  Functional Movement Screen (FMS) bij Dalto Driebergen

  Lees meer
 • Seizoensafsluiting 55+ Gym

  Lees meer
 • Afscheid collega's Thomas en Irene

  Afscheid collega’s Thomas en Irene

  Lees meer

Blogs van De Fysioclub

 • Wat te doen bij etalagebenen? Looptraining en advies

  Lees meer
 • Hoe kun je blijven werken ondanks jouw klachten?

  Lees meer
 • Valpreventie voor senioren: 5 tips

  Lees meer

Snel een deskundig advies? Maak dan direct een afspraak

Wil je jouw klachten bespreekbaar maken of dat er een professional naar kijkt?
Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Vind nu een Fysioclub locatie bij jou in de buurt

Je kunt altijd terecht bij De Fysioclub, ongeacht het probleem waar je contact voor opneemt. Met meer dan 20 locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een locatie waar we je van dienst kunnen zijn.

Vind locatie

Gratis haal- en brengservice

Bent u onlangs geopereerd en niet in staat uzelf te vervoeren? De haal & breng service van Somatic biedt dan uitkomst. De meeste optimale revalidatiezorg leveren wij op onze praktijken zelf. Cliënten van Somatic kunnen daarom in speciale gevallen gebruik maken van onze haal & breng service.

Regio: Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Overberg, Maarsbergen en Maarn), Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.

Lees meer

Somatic webshop

In de Somatic webshop kunt u de volgende producten bestellen die u helpen bij het beter worden en gezond blijven.

 • Diensten
 • Oefenmateriaal
 • Verbruiksmateriaal
 • Hulpmiddelen
 • Inlegzolen
 • Activiteitsmeter
Lees meer