Vernieuwd e-book over bekkenfysiotherapie

Met de e-books van De Fysioclub geven we je graag meer inzicht in hoe wij jou met verschillende therapiesoorten kunnen helpen.

Bekkenfysiotherapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie en richt zich op mannen, vrouwen en kinderen met klachten in de bekkenregio. De klachten kunnen sterk variëren en verschillende oorzaken hebben. Pijnklachten, problemen met plassen of met de ontlasting, klachten gerelateerd aan de zwangerschap of na een operatie in de buik.

Bekkenfysiotherapie vergt een speciale benadering en een andere behandeling dan de reguliere fysiotherapie. De bekkenfysiotherapeut zal in een vraaggesprek de problemen die je ondervindt in kaart brengen en onderzoeken. Daarna wordt een behandelplan opgezet en besproken, zodat je weet wat je kunt verwachten, wat er nodig is om je te helpen, en hoe lang de behandeling gaat duren.

In het vernieuwde e-book lees je alles over bekkenfysiotherapie. Wat de therapiesoort inhoudt, wanneer bekkenfysiotherapie jou kan helpen en hoe de behandeling er uitziet.

Ben je benieuwd naar onze andere e-books? Bekijk hier het complete overzicht.

E-book bekkenfysiotherapie